Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κάνει αυτές τις δύο Porsche τόσο σπάνιες και ακριβές;

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κάνει αυτές τις δύο Porsche τόσο σπάνιες και ακριβές;

ΝΕΑ

Τι κάνει αυτές τις δύο Porsche τόσο σπάνιες και ακριβές;

ΝΕΑ

Δύο 718 Cayman GT4 RS συνδέουν το παρελθόν με το παρόν της εταιρίας, μέσα από δύο πανέμορφα αμαξώματα και αναφορές σε αγωνιστικές δόξες μιας άλλης εποχής.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche, σε συνεργασία με την TAG Heuer και την Porsche Latin America, παρουσίασε ένα μοντέλο ειδικής έκδοσης, την Porsche 718 Cayman GT4 RS, κατά τη διάρκεια του Rennsport Reunion 7.

Περιορισμένα σε μόλις δύο μονάδες, αυτά τα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο του αποκλειστικού προγράμματος “Sonderwunsch” της Porsche και αποτίουν φόρο τιμής στα εμβληματικά 550 Coupe που έτρεξαν στην Carrera Panamericana το 1953.

Και τα δύο αυτοκίνητα είναι βαμμένα σε Le Mans Silver Metallic, με τα “152” και “154” ζωγραφισμένα στο εξωτερικό τους, που θυμίζουν τα αυθεντικά αγωνιστικά αυτοκίνητα 550 Coupe, και τονίζονται με κίτρινο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό αυτών των ειδικών μοντέλων Cayman GT4 RS είναι εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό.

Τα δερμάτινα καθίσματα Guards Red έρχονται σε αντίθεση με τις μαύρες δερμάτινες λεπτομέρειες στα πάνελ των θυρών, το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.

Advertisement

Η τρίχρωμη σταυροβελονιά της σημαίας του Μεξικού τονίζει το τιμόνι και το ταμπλό, προσθέτοντας μια πινελιά εθνικής υπερηφάνειας.

Advertisement

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η μονάδα χρονομέτρου TAG Heuer ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα, μια αναφορά στον ιστορικό χρονογράφο Carrera Chronograph της μάρκας.

Αυτή η μονάδα περιλαμβάνει ένα ρολόι με και ένα χρονόμετρο, επιτρέποντας στον οδηγό να διατηρεί τις μέσες ταχύτητες.

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν επίσης το λογότυπο TAG Heuer και ένα μοτίβο Pegasus στο εξωτερικό, που θυμίζει την 550 Spyder που έτρεξε με την Porsche στην Carrera Panamericana.

Advertisement

Αυτά τα μοναδικά οχήματα συμβολίζουν τις κοινές αξίες της καινοτομίας, του αγωνιστικού πάθους και της εκπλήρωσης ονείρων τόσο για την Porsche όσο και για την TAG Heuer.

Ενώ η μία από τις ειδικές εκδόσεις παρουσιάστηκε στο Rennsport Reunion 7, η άλλη, με τον αριθμό “152”, θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη εκδήλωση Carrera Panamericana και στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί, καθιστώντας την ένα πραγματικό συλλεκτικό αντικείμενο για τους λάτρεις της Λατινικής Αμερικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα περίεργο δυστύχημα με Porsche (+video)
Οι τιμές των Porsche θα αυξηθούν…
Αντάλλαξε την Porsche του με κάποια ανύπαρκτη μεταχειρισμένη!