Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα περίεργο δυστύχημα με Porsche (+video)

Ελλάδα 2:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα περίεργο δυστύχημα με Porsche (+video)

ΝΕΑ

Ένα περίεργο δυστύχημα με Porsche (+video)

ΝΕΑ

Η γερμανική αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος στο Elten της Γερμανίας, όπου τα θύματα ήταν 4 Ολλανδοί οι οποίοι επέβαιναν σε τρεις Porsche.

Advertisement
Advertisement

Το δυστύχημα αναφέρθηκε στις 26 Μαρτίου, στον οδικό άξονα Α3 έξω από το Elten μεταξύ των γερμανικών πόλεων Kleve και Emmerik κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία.

Οι τέσσερις που έχασαν τη ζωή τους, ήταν τρεις άντρες και μια γυναίκα, ηλικίας 39,42, 56 και 37 χρονών αντίστοιχα. Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, ο 42χρονος ήταν οδηγός μιας ασημί Porsche Cayman με συνοδηγό την 37χρονη. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Cayman και κατέληξε έξω από το δρόμο. Οδηγός και συνοδηγός, κατάφεραν να βγουν από το όχημα και στάθηκαν στην άκρη του δρόμου.

Έχοντας δει το περιστατικό, ένας 39χρονος άνδρας (κι αυτός με Porsche) σταμάτησε για να παράσχει βοήθεια και τη στιγμή που ήταν και αυτός έξω από το αυτοκίνητό του, μια τρίτη Porsche, μια 911 Turbo Cabrio, με οδηγό τον 56χρονο, βρέθηκε εκτός ελέγχου να πέφτει πάνω τους και στη συνέχεια πάνω στο κιγκλίδωμα του δρόμου. Επί τόπου έχασαν τη ζωή τους η γυναίκα και ο 39χρονος που είχε σταματήσει να βοηθήσει, ενώ αργότερα, υπέκυψαν στα τραύματά τους οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι.

Advertisement
Advertisement

Η αστυνομία ακόμα ερευνά τα αίτια για το «περίεργο» αυτό περιστατικό, όπου εκτός της βροχής, το μόνο κοινό χαρακτηριστικό ήταν η μάρκα των αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν. Υπάρχουν πληροφορίες για έναν ακόμα παριστάμενο, που φέρεται να ήταν συνοδηγός της μπλε 911 που σταμάτησε να προσφέρει βοήθεια αλλά δεν είχε βγει από το αυτοκίνητο και ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Οι αρχές περιμένουν να ξεπεράσει το σοκ και να μπορέσει να διαφωτίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τρομερό έτσι όπως εξελίχθηκε, δυστύχημα.

*Πηγή- Φωτογραφίες-Video: 112nederland.nl

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το χρονοδιάγραμμα των νέων Mercedes
Πετρόπουλος: Σε ανοδική τροχιά
Αυτά είναι τα πιο φτηνά 4×4 της αγοράς