Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντάλλαξε την Porsche του με κάποια ανύπαρκτη μεταχειρισμένη!

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντάλλαξε την Porsche του με κάποια ανύπαρκτη μεταχειρισμένη!

ΝΕΑ

Αντάλλαξε την Porsche του με κάποια ανύπαρκτη μεταχειρισμένη!

ΝΕΑ

Ο καταναλωτής έδωσε ανταλλαγή το πολυτελές όχημά του αλλά δυστυχώς δεν παρέλαβε ποτέ το roadster που είχε πληρώσει και παραγγείλει και το δικό του όχημα είχε πουληθεί…

Advertisement
Advertisement

Μια απίστευτη και όμως αληθινή ιστορία εξελίχθηκε στην χώρα μας και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής όπου ένας ανυποψίαστος καταναλωτής επισκέφθηκε κάποια εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων καθώς είχε πάρει απόφαση να αλλάξει την Porsche Cayman που είχε στην κατοχή του και να αγοράσει μια Porsche Boxster νεότερη.

Ωστόσο παρά το γεγονός πως πολλές εμπορίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων «υπόσχονται» και υπηρεσίες leasing αποδείχθηκε ότι όχι μόνο ο καταναλωτής έχασε το αυτοκίνητό του αλλά ποτέ δεν παρέλαβε το όχημα το οποίο είχε πληρώσει!

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο Newsauto.gr ο ανυποψίαστος καταναλωτής που έχασε το όχημα και τα χρήματά του: «Αποφάσισα να αλλάξω την μεταχειρισμένη μου Porsche και μετά από αναζήτηση σε εμπορίες που διαθέτουν μεταξύ άλλων και κάποια ακριβά αυτοκίνητα αποφάσισα να μεταβώ σε μερικές από αυτές που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής καθώς διαφήμιζαν ότι είχαν το νεότερο μοντέλο της Porsche που με ενδιέφερε να αποκτήσω.

Σε κάποια εμπορία μεταχειρισμένων από αυτές που επισκέφθηκα βρήκα την Porsche Boxster που ήθελα αλλά με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν βρίσκονταν στην Ελλάδα αλλά έρχονταν από το εξωτερικό και σε λίγες ημέρες θα μπορούσα να το παραλάβω. Μάλιστα συμφωνήσαμε να το αποκτήσω με leasing καθώς είχα την δυνατότητα ως επαγγελματίας και να ωφεληθώ από τις φορολογικές απαλλαγές που προσδίδει η μακροχρόνια μίσθωση. Το leasing ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο συνεταίρος του.

Συμφωνήσαμε να του δώσω 10.000 ευρώ σε μετρητά και επιπλέον να του παραδώσω την παλαιά μου Porsche για πώληση από το οποίο και ο επιτήδειος έμπορος εκτίμησε ότι θα λάβει περίπου 17.000 ευρώ. Οπότε συνολικά ο έμπορος εισέπραξε τουλάχιστον 27.000 ευρώ! καθώς από όσο έμαθα την παλαιά μου Porsche την πούλησε πάνω από 20.000 ευρώ ενώ εμένα που είπε ότι την έδωσε 17.000 ευρώ…

Advertisement

Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι το αυτοκίνητο θα μου παραδίδονταν άμεσα πέρασαν αρκετές εβδομάδες και μήνες και με διάφορες δικαιολογίες προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις καθυστερήσεις. Ωστόσο τελικά μετά από πολλούς μήνες καθυστερήσεων μου ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να μου παραδώσει το αυτοκίνητο που είχα πληρώσει και πως θα μου επιστρέψει τις 27.000 ευρώ που είχε λάβει.

Οι μήνες περνούσαν και βέβαια ο επιτήδειος έμπορος δεν μου είχε επιστρέψει ούτε ευρώ και μετά από τις συνεχείς ενοχλήσεις μου έφθασαν στο σημείο να με εξαπατήσουν ακόμη μία φορά αποστέλλοντας μου κάποια ανυπόστατη απόδειξη δήθεν καταβολής 10.000 ευρώ μέσω e-banking!

Advertisement

Βέβαια η συγκεκριμένη συναλλαγή ακυρώθηκε οπότε και ποτέ δεν έγινε η μεταφορά των χρημάτων!

Αφού λοιπόν διαπίστωσα ότι το έμβασμα είναι ανύπαρκτο εξακολούθησα τις συνεχείς ενοχλήσεις στον επιτήδειο έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τελικά εκείνος που αποκάλυψε ότι ο… «συνέταιρός του» ήταν απατεώνας και εν τέλει εκείνος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μου επιστρέψει το ποσό των 17.000 ευρώ που του αναλογεί και τα υπόλοιπα χρήματα να πάω να τα αναζητήσω από τον πρώην συνεταίρο του…

Μέχρι σήμερα από τον επιτήδειο έμπορο έχω εισπράξει τις 11.000 ευρώ ενώ οι υπόλοιπες 6.000 ευρώ δεν μου δόθηκαν ποτέ ενώ ο «συνεταίρος» δεν μου έχει δώσει ούτε ευρώ…

Advertisement

Παράλληλα στην πορεία ανακάλυψα ότι στο παρελθόν ο ένας εκ των συνεταίρων έχει καταδικαστεί για παρόμοιες υποθέσεις, ενώ και ο άλλος έχει και άλλες «ανοικτές» υποθέσεις…

Μάλιστα όταν του ανακοίνωσα ότι θα δημοσιοποιήσω την υπόθεση εξαπάτησής μου στο Newsauto.gr μου απάντησε ότι δεν πρόκειται να λάβω ούτε ευρώ και έκτοτε δεν μου απαντά και στα τηλέφωνα!

Επειδή λοιπόν η δικαιοσύνη δυστυχώς ευνοεί όλους αυτούς τους επιτήδειους εμπόρους οι οποίοι έχουν κατακλύσει την αγορά και μόνο το Newsauto.gr βρίσκεται στο πλευρό των ανυποψίαστων καταναλωτών θα ήθελα να δημοσιοποιήσετε την υπόθεση εξαπάτησής μου μήπως και γλιτώσουμε κανέναν άλλο ανυποψίαστο καταναλωτή ο οποίος εξαιτίας της ύπαρξης καταστήματος εμπορίας μεταχειρισμένων πειστεί και δώσει χρήματα για άλλο ανύπαρκτο αυτοκίνητο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έδωσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για ανύπαρκτα μεταχειρισμένα ΙΧ!
Επιτήδειος έμπορος ΙΧ άλλαξε όνομα στο κατάστημα και συνεχίζει…
Προσοχή! Επιτήδειος έμπορος πουλάει diesel πρώην Ταξί…για καινούργια