Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι είναι το Street Configurator της Volvo;

Ελλάδα 16:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι είναι το Street Configurator της Volvo;

ΝΕΑ

Τι είναι το Street Configurator της Volvo;

ΝΕΑ

Διαβάστε τι κάνει η νέα εφαρμογή που εξέλιξε μια διαφημιστική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Volvo.

Advertisement
Advertisement

Με το Street Configurator, η Volvo δίνει ένα εργαλείο στα χέρια των φίλων της για να ξέρουν ανά πάσα στιγμή λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο που τους τράβηξε την προσοχή.

Μια διαφημιστική εταιρεία εξέλιξε το Street Configurator, το οποίο μετατρέπει τους δρόμους της πόλης σε γιγάντιο εκθεσιακό χώρο. Με τον τρόπο αυτό, μπορεί να «ντριμπλάρει» κανείς την ανάγκη να επισκεφτεί κάποια αντιπροσωπεία για να ενημερωθεί για το μοντέλο που τον ενδιαφέρει.

Advertisement
Advertisement

Η πανδημία και το κλείσιμο των επιχειρήσεων στο πλαίσιο των ενεργειών για τον περιορισμό της, ανάγκασαν τη Volvo να εφαρμόσει ένα εναλλακτικό σχέδιο για να μπορεί να ενημερώνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος για το μοντέλο που τον ενδιαφέρει. Με το «Volvo Street Congifurator», ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με μια φωτογραφία που τραβάει με το κινητό του, να έχει σε δευτερόλεπτα μπροστά του όλα τα χαρακτηριστικά που αφορούν στο μοντέλο.

Η εταιρεία που έφτιαξε την εφαρμογή, συγκέντρωσε περισσότερες από 100.000 εικόνες μοντέλων, χρωμάτων και επιπέδων εξοπλισμού, ενώ 10.000 φωτογραφίες από επαγγελματίες φωτογράφους που αποθανάτισαν αυτοκίνητα στους δρόμους, προστέθηκαν στη βάση δεδομένων. Ανεβάζοντας τη φωτογραφία που τραβάει ο κάθε ενδιαφερόμενος με την εφαρμογή, μπορεί να βρίσκει πληροφορίες που αφορούν ακόμα και στο χρώμα του αυτοκινήτου που έχε μπροστά του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το ανανεωμένο Volvo XC40 (+τιμές)
Δημοπρασία για το πιο «περίεργο» Volvo
Το ηλεκτρικό Volvo C40 τώρα πιο προσιτό

Advertisement