Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault Kiger: Σπορτίφ και ευρύχωρο (video)

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Kiger: Σπορτίφ και ευρύχωρο (video)

ΝΕΑ

Renault Kiger: Σπορτίφ και ευρύχωρο (video)

ΝΕΑ

Το νέο γαλλικό SUV, που προορίζεται για την ινδική αγορά, διακρίνεται για τον μυώδη και σπορτίφ χαρακτήρα του, όπως και για την ευρυχωρία του.

Advertisement
Advertisement

Έτοιμο να εκκινήσει την εμπορική του πορεία στην ινδική αγορά είναι το νέο compact SUV της Renault, με την κωδική ονομασία “Kiger”.

Το μήκους 3,991 SUV, το οποίο  φέρει 205 mm απόσταση από το έδαφος, ξεχωρίζει με τη μυώδη και σπορ εμφάνισή του, την οποία συνθέτουν -μεταξύ άλλων- οι δυναμικές γραμμές και η χρωμιωμένη γρίλια, με τους όμορους LED κεντρικούς προβολείς με LED DRL φώτα ημέρας.

Στο πίσω μέρος ενσωματώνονται τα φωτιστικά σώματα του Captur (σχήμα “C”), ενώ όμορφη πινελιά συνιστά η αεροτομή, όπως και η προστατευτική ποδιά. Επιπροσθέτως ενσωματώνονται λειτουργικές μπάρες οροφής όπως και οι 16άρες ζάντες αλουμινίου Diamond Cut.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στο κέντρο του ταμπλό συναντάται μια αιωρούμενη οθόνη αφής των 8 ιντσών, ενώ ο πίνακας οργάνων (TFT) έχει διάμετρο 7.0”. Περί χωρητικότητας ο λόγος, κάτω από τον χώρο αποσκευών κρύβονται 405 λίτρα, ενώ με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, το νούμερο εκτοξεύεται στα 879 λτ. Ικανοποίηση επικρατεί και στους πίσω επιβάτες, καθώς το Renault Kiger τους παρέχει κορυφαία άνεση και πολύ χώρο για τα γόνατά τους.

Advertisement

Το Kiger υιοθετεί την ίδια αρχιτεκτονική με το Triber minivan (σ.σ. επίσης στην Ινδία). «Φορά» έναν 3κύλινδρο 1.000άρη τουρμπο κινητήρα βενζίνης 100 ίππων και των 160 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου (προαιρετικά μέσω ενός αυτόματου CVT).

Παράλληλα, διατίθεται και ένας 1.000αρης των 72 ps και των 96 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο τύπου Easy-R.

Advertisement

Θα θέλαμε το Renault Kiger και στην Ευρώπη;

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Επίσημο: To Renault 5 επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Με τρία νέα Dacia η προϊοντική επίθεση της budget εταιρείας του Ομίλου Renault

Από το 2024 το νέο Lada