Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι είναι η 296 GTB για τους ανθρώπους της Ferrari; (video)

Ελλάδα 15:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι είναι η 296 GTB για τους ανθρώπους της Ferrari; (video)

ΝΕΑ

Τι είναι η 296 GTB για τους ανθρώπους της Ferrari; (video)

ΝΕΑ

Ο Enrico Galliera, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ και διαφήμισης της Ferrari κάθεται πίσω από το τιμόνι της ολοκαίνουργιας 296 GTB και μας εξηγεί γιατί αυτό το supercar είναι το… κάτι άλλο!

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari 296 GTB είναι το νέο plug-in hybrid της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας ενσωματώνει έναν V6 τούρμπο κινητήρα χωρητικότητας 3.0 λτ. Αυτός συνεργάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ (στον πίσω άξονα) και συνδυαστικά παράγονται 830 PS και 740 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω 8τάχυτου διπλοσύμπλεκτου αυτόματου κιβωτίου.

Η επιτάχυνση της 296 GTB στα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχεται σε 2,9 δλ., το 0-200 αποτελεί υπόθεση 7,3 δλ. και η τελική φτάνει τα 330 χλμ./ώρα. Πηγή τροφοδότησης του ηλεκτροκινητήρα αποτελεί μια μπαταρία ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 7,45 kWh που παρέχει μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία 25 χλμ.

Προαιρετικά διατίθεται το πακέτο Asseto Fiorano που όχι μόνο μειώνει το βάρος της 296 GTB, αλλά και αυξάνει την αεροδυναμική της απόδοση, συμβάλλοντας στην παραγωγή 360 κιλών κάθετης δύναμης – σε ταχύτητες έως 250 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Ο Enrico Galliera, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ και διαφήμισης της εταιρεία κάθεται πίσω από το τιμόνι του ιταλικού δημιουργήματος και αναφέρει ότι η 296 GTB είναι το πιο διασκεδαστικό αυτοκίνητο από την γκάμα των προϊόντων τους, μιας και προσφέρει συναρπαστική απόλαυση τόσο στην πίστα όσο και στους δημόσιους δρόμους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα πουληθεί αυτή η σπάνια Ferrari F60;
Η Ferrari των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ
Προς πώληση μια –ακόμα- σπάνια Ferrari