Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τη Ferrari 296 GTS τη θέλουμε και έτσι!

Ελλάδα 8:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τη Ferrari 296 GTS τη θέλουμε και έτσι!

ΝΕΑ

Τη Ferrari 296 GTS τη θέλουμε και έτσι!

ΝΕΑ

Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν μια βασική έκδοση του πιο πρόσφατου μοντέλου της Ferrari;

Advertisement
Advertisement

Οι άβαφτοι, μαύροι προφυλακτήρες και οι σιδερένιες ζάντες, είναι χαρακτηριστικά που έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε στις βασικές εκδόσεις –ιδιαίτερα- του παρελθόντος.

Υπό αυτό το πρίσμα, είναι αν μη τι άλλο περίεργη εικόνα το να βλέπεις μια Ferrari με αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που από το λογαριασμό «X-Tomi Design» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπουμε τέτοιες προτάσεις, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει και αντίστοιχες Lamborghini, που κάποιος από τους ικανούς «καλλιτέχνες των pixels» έχει οραματιστεί και δημιουργεί στον υπολογιστή του.

Πάντως, έτσι όπως το βλέπουμε το μοντέλο της Ferrari, δεν γεμίζει και πολύ το μάτι αναφορικά με τις επιδόσεις, που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, περιλαμβάνουν επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των 3,0 δευτερολέπτων.

Advertisement
Advertisement

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και την αντίστοιχη εικόνα από το εσωτερικό, με κάποιο ύφασμα τύπου cordura στα καθίσματα και full σκληρό πλαστικό στο επάνω μέρος του ταμπλό και όχι μόνο. Έτσι, για να είναι ολοκληρωμένη η εικόνα της «αποκάλυψης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Τεχνικός διευθυντής της Ferrari επικεφαλής στη McLaren;
Toyota GR Corolla με τρίθυρο αμάξωμα; Γιατί όχι;
Πώς θα σας φαινόταν μια τρίθυρη Maserati Grecale;

Advertisement

 

 

Advertisement