Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Τεχνικός διευθυντής της Ferrari επικεφαλής στη McLaren;

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Τεχνικός διευθυντής της Ferrari επικεφαλής στη McLaren;

ΝΕΑ

Ο Τεχνικός διευθυντής της Ferrari επικεφαλής στη McLaren;

ΝΕΑ

Ο Michael Leiters μετακομίζει από το Maranello στο Woking ή καλύτερα από τα σχεδιαστήρια και τις μετρήσεις της Ferrari στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή (CEO) της McLaren Automotive.

Advertisement
Advertisement

Μηχανικός ή τεχνοκράτης η McLaren Automotive επιλέγει ένα μηχανικό για τη θέση του CEO της

Η McLaren φαίνεται να επιλέγει τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ferrari για τη θέση του Διευθύνοντα σύμβουλού της, αναφέρει έκθεση της Βρετανικής εταιρίας που αποκαλύφθηκε στις 19 Απριλίου 2022.

Η McLaren Automotive εξετάζει το ενδεχόμενο να προσλάβει τον Michael Leiters, πρώην τεχνικό διευθυντή της Ferrari, για την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου. Ο Leiters παραιτήθηκε από τη Ferrari τον Δεκέμβριο ως μέρος μιας διοικητικής αναδιοργάνωσης του νέου CEO Benedetto Vigna και είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους κύριους υποψήφιους για την υψηλότερη θέση στη McLaren.

Advertisement
Advertisement

Ο εκπρόσωπος της McLaren αρνήθηκε να δηλώσει κάτι, ενώ ούτε ο Leiters διέψευσε ή επιβεβαίωσε κάτι.

Η κατασκευάστρια υπεραυτοκινήτων με έδρα το Woking της Αγγλίας, η οποία αντλεί κεφάλαια από το κρατικό επενδυτικό ταμείο του Μπαχρέιν Mumtalakat. Η εταιρεία αναζητούσε CEO μετά την παραίτηση του Mike Flewitt, ο οποίος ηγήθηκε της εταιρείας για οκτώ χρόνια, ως τον Οκτώβριο του 2021.

Advertisement

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους μετόχους της McLaren να βρίσκονται σε συζητήσεις με την Audi από τα τέλη του τελευταίου έτους, για πιθανή εξαγορά της McLaren F1 ως επιλογή για να συμμετάσχουν στους αγώνες F1 και να προωθήσουν την τεχνογνωσία της σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτικό: Ferrari F8 Spider vs McLaren 720S Spider
Μία McLaren 720S με +900 ίππους
Η Carlex καλλωπίζει την McLaren 720S

Advertisement