Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ετοίμασαν οι TRD και Modellista για το Toyota Yaris Cross;

Ελλάδα 15:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι ετοίμασαν οι TRD και Modellista για το Toyota Yaris Cross;

ΝΕΑ

Τι ετοίμασαν οι TRD και Modellista για το Toyota Yaris Cross;

ΝΕΑ

Οι βελτιωτές της Toyota, TRD και Modellista, κυκλοφόρησαν πολύτιμα καλούδια για το νέο Yaris Cross την ίδια ημέρα που το συμπαγές SUV έκανε το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία.

Advertisement
Advertisement

Όπως συνέβη και με το κανονικό Yaris, το TRD και το Modellista υιοθετούν διαφορετικές κατευθύνσεις σε ότι αφορά στο στυλ: το πρώτο βελτιώνει τον χαρακτήρα εκτός δρόμου του Yaris Cross, ενώ το δεύτερο το καθιστά πιο έξυπνο στο δρόμο. Ξεκινώντας με το TRD, η εταιρεία προσφέρει πολλά GR ανταλλακτικά για το μικρό SUV με βάση την τάση του “Functional Edge style”.

Σε αυτά περιλαμβάνεται νέος εμπρός προφυλακτήρας που λέγεται ότι βελτιώνει την αεροδυναμική, πλευρικές επενδύσεις, καθώς και έγχρωμους λασπωτήρες με το λογότυπο GR και αρκετά άλλα στοιχεία. Επιπρόσθετα προσφέρονται ζάντες 18 ιντσών σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, προστατευτικά λαβής θυρών, σταθεροποιητές θυρών και προστατευτική επένδυση χώρου αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Προχωρώντας στο Modellista, το Yaris Cross αποκτά στυλ που εστιάζει στην ενίσχυση του σπορ αστικού χαρακτήρα. Με την ονομασία Advance Robust Style και Elegant Ice Style, τα κιτ αμαξώματος περιλαμβάνουν μπροστινά σπόιλερ, πλευρικές ποδιές, τονισμένα τόξα τροχών και ζάντες 19 ιντσών που εξελίχθηκαν πρόσφατα.

Για το Elegant Ice Style, η Modellista προσφέρει επίσης σπόιλερ οροφής, διαφορετική εμπρός μάσκα και διάφορα άλλα πικάντικα. Υπάρχουν επίσης πολλές αναβαθμίσεις για το εσωτερικό, όπως ένα νέο πάνελ, πρόσθετος φωτισμός στην κεντρική κονσόλα, διακοσμητικές επιγραφές, φώτα LED στην καμπίνα και στο χώρο φόρτωσης, ξύλινη επένδυση στο χώρο αποσκευών και φωτισμός LED για την πίσω πινακίδα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: 

Advertisement

Μπαίνει στην παραγωγή το Toyota Yaris Cross (+video)

Έρχεται Lexus BX βασισμένο στο Toyota Yaris Cross

Video: Κάθε λεπτομέρεια του Toyota Yaris Cross

Advertisement