Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπαίνει στην παραγωγή το Toyota Yaris Cross (+video)

Ελλάδα 18:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπαίνει στην παραγωγή το Toyota Yaris Cross (+video)

ΝΕΑ

Μπαίνει στην παραγωγή το Toyota Yaris Cross (+video)

ΝΕΑ

Η Toyota παρουσιάζει το νέο SUV Yaris Cross στην Ιαπωνία. To μικρομεσαίο SUV της Toyota είναι χτισμένο στην πλατφόρμα TNGA GA-B και έχει ηλεκτρική τετρακίνηση, AWD E-Four.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota Motor Corporation διαθέτει προς πώληση, από την 31η Αυγούστου το Yaris Cross, μέσω αντιπροσώπων της σε εθνικό επίπεδο.

Όπως και με το Yaris, το ολοκαίνουργιο Yaris Cross υιοθετεί την πλατφόρμα TNGA (GA-B) και εκμεταλλεύεται, εκτός από τον compact σχεδιασμό, τις ισορροπημένες αναλογίες στο σχήμα του και την δυνατότητα υβριδικής και ηλεκτρικής κίνησης .

Ένα σύστημα 4WD παρέχει την δυνατότητα κίνησης σε όλα τα τερέν: Από οδήγηση στην πόλη έως δραστηριότητες αναψυχής εκτός δρόμου. Το βενζινοκίνητο μοντέλο, θυμίζει στην συμπεριφορά του τα μεγαλύτερα SUV της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος: «Multi-terrain Select», που επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει μεταξύ τριών προγραμμάτων κίνησης σε διαφορετικές επιφάνειες οδοστρώματος.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota προσφέρει επίσης μοντέλα HEV με το E-Four (ηλεκτρικό σύστημα 4WD) για πρώτη φορά σε ένα compact μοντέλο. Επιπλέον, η υβριδική παραλλαγή επιτυγχάνει κορυφαία οικονομία καυσίμου για την κατηγορία της (2WD, 30,8 km / L σε λειτουργία WLTC) (3,25 lt / 100 χλμ) που ξεπερνά την τυπική απόδοση ενός SUV. Για τις τεχνολογίες ασφάλειας, το Yaris Cross είναι εφοδιασμένο με το νεότερο πακέτο του Toyota Safety Sense και διατίθεται ως στάνταρ εξοπλισμός. Η απόφαση της Toyota να εξοπλίσει το ολοκαίνουργιο όχημα της με τις τελευταίες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά,  ήρθε μετά το Yaris επειδή πολλοί καταναλωτές, επιλέγουν να οδηγούν αυτοκίνητα μικρής κατηγορίας.

Advertisement

Αυτό περιλαμβάνει το Toyota Teammate Advanced Park, ένα προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Full Speed ​​Range Radar Cruise Control που υποστηρίζει την ημιαυτόνομη οδήγηση ακόμη και όταν προπορεύεται άλλο αυτοκίνητο.

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι γκάμα του νέου Toyota Yaris

Advertisement

Video: Κάθε λεπτομέρεια του Toyota Yaris Cross

Η Toyota ετοιμάζει ένα νέο μικρό crossover