Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tι δοκιμές γίνονται πριν την παράδοση μιας Bugatti;

Ελλάδα 4:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tι δοκιμές γίνονται πριν την παράδοση μιας Bugatti;

ΝΕΑ

Tι δοκιμές γίνονται πριν την παράδοση μιας Bugatti;

ΝΕΑ

Πίσω από το τιμόνι αυτής της ασημένιας Centodieci που είναι σχεδόν έτοιμη για παράδοση βρίσκεται ο βασικός δοκιμαστή της Bugatti Steve Jenny.

Advertisement
Advertisement

Ο Steve Jenny κάνει τις τελικές παρατηρήσεις για το αυτοκίνητο πριν αυτό φτάσει στα χέρια του τυχερού ιδιοκτήτη του.

Ο Jenny έχει διανύσει περισσότερα από 350.000 χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι όλων σχεδόν των Veyron, Chiron, Divo, Centodieci, καθώς και του μοναδικού La Voiture Noire, σε όλες τις φάσεις της εξέλιξης των μοντέλων και είναι αυτός που αποφασίζει πότε είναι «όπως πρέπει» ένα αυτοκίνητο πριν παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Τη συγκεκριμένη Centodieci που είναι ασημένια –με κωδικό χρώματος EB110 Argent– την οδήγησε στην τυποποιμένη διαδρομή του γύρω από τις εγκαταστάσεις της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η διαδρομή αυτή, γίνεται από τον ίδιο πριν την παράδοση κάθε νέου αυτοκινήτου, έχει διάρκεια 5 περίπου ωρών, μέσα στις οποίες καλύπτονται περί τα 300 χιλιόμετρα. Κατά τη διάρκειά της, ο Jenny οδηγεί το αυτοκίνητο σε ορεινό κομμάτι με στροφές, καθώς και σε αυτοκινητόδρομο με μεγάλες ταχύτητες, ότι δηλαδή μπορεί να συναντήσει κανείς οδηγώντας τη δική του Bugatti.

Φυσικά, πριν φτάσει στη φάση της τελικής δοκιμασίας στον ανοιχτό δρόμο, το κάθε μοντέλο της Bugatti που ετοιμάζεται, περνάει από μια σειρά άλλων δοκιμασιών. Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία όλες τις διαδικασίες, ο Steve Jenny δίνει το «ok» για την τελική προετοιμασία του προκειμένου να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς θα συνεχίσει η Bugatti από εδώ και πέρα;
Πέντε ιστορικές Bugatti επέστρεψαν στο σπίτι τους
Ferrari, Bentley, Lamborghini, Maserati στα χέρια Ελλήνων το 2022

Advertisement

 

 

 

Advertisement