Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τί αλλάζει η Xiaomi στο SU7 την ύστατη στιγμή;

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τί αλλάζει η Xiaomi στο SU7 την ύστατη στιγμή;

ΝΕΑ

Τί αλλάζει η Xiaomi στο SU7 την ύστατη στιγμή;

ΝΕΑ

Πριν ακόμα λανσαριστεί επίσημα ως μοντέλο παραγωγής, το κινεζικό σεντάν δέχεται αλλαγές μετά από προτροπή των πελατών της Xiaomi.

Advertisement
Advertisement

Το Xiaomi SU7 παρουσιάστηκε επίσημα τις τελευταίες ημέρες του 2023 και έκτοτε, ο κινεζικός κολοσσός που μέχρι πρότινος ήταν γνωστός κυρίως για τα smartphone, έχει εισχωρήσει επίσημα στον κόσμο των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Την τελική μορφή του ηλεκτρικού σεντάν όμως, δεν την έχουμε δει ακόμα, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή γίνονται αλλαγές. Η Xiaomi είδε, διάβασε και άκουσε τις υποδείξεις των πελατών της και έπραξε ανάλογα.

Συγκεκριμένα, ασχολήθηκε με το ντιζάιν του SU7, τροποποιώντας ελαφρώς κάποια χαρακτηριστικά του και προσθέτοντας ορισμένες έξτρα επιλογές για τον πελάτη που θα το παραγγείλει και θα θέλει να το προσαρμόσει στο στυλ του.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη ήρθε από Υπουργείο Βιομηχανιών και Πληροφορικής της Κίνας που έγραψε πως οι αλλαγές γίνονται, ώστε να αποκτήσει το Xiaomi SU7 έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα στο εξωτερικό του.

Οι αλλαγές που δέχθηκε το κινεζικό σεντάν είναι αρκετά εμφανείς. Αρχικά, τα γράμματα της Xiaomi στο πίσω μέρος μίκρυναν σημαντικά, πιάνοντας πλέον πολύ μικρότερο χώρο στην πόρτα του πορτμπαγκάζ και όντας πιο διακριτικά.

Advertisement

Επίσης, η νεοεισερχόμενη αυτοκινητοβιομηχανία πρόσθεσε την επιλογή για ζάντες 21 ιντσών στη γκάμα εξοπλισμού του SU7. Ακόμα, οι δαγκάνες των φρένων βγαίνουν πλέον σε πληθώρα χρωμάτων για να επιλέξει ο πελάτης.

Τέλος, τα καπάκια των καθρεφτών είναι πλέον από κάρμπον, αλλά ακόμα και αυτό θα αποτελέσει επιλογή στον έξτρα εξοπλισμό όταν ένας υποψήφιος αγοραστής παραγγείλει το SU7.

Advertisement

Η απόδοση του Xiaomi SU7 αναμένεται να είναι συναρπαστική με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα οι οποίοι συνδυαστικά θα αποδίδουν 664 ίππους.

Το μεγάλο στοίχημα των Κινέζων όμως θα είναι η αυτονομία, διότι δηλώνουν με σιγουριά πως η μπαταρία των 101 kWh θα εξασφαλίζει 800 αισιόδοξα χιλιόμετρα!

Advertisement

Το εσωτερικό αναμένεται επίσης πολύ εντυπωσιακό, μιας και μιλάμε για οθόνες αφής και τεχνολογία, τομείς στους οποίους η Xiaomi εξείχε πριν μπει και στον κόσμο της αυτοκίνησης.

Συγκεκριμένα, η οθόνη των οργάνων θα είναι 7,1 ίντσες και αυτή του infotainment 16,1 ίντσες. Σαν να έχεις tablet τελευταίας τεχνολογίας στο ταμπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το Xiaomi SU7!
Δείτε το αυτοκίνητο της Xiaomi να παρκάρει μόνο του (video)
Πρώην σχεδιαστής της BMW επαινεί τα κινεζικά ηλεκτρικά! (+video)