Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το αυτοκίνητο της Xiaomi να παρκάρει μόνο του (video)

Ελλάδα 4:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το αυτοκίνητο της Xiaomi να παρκάρει μόνο του (video)

ΝΕΑ

Δείτε το αυτοκίνητο της Xiaomi να παρκάρει μόνο του (video)

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο της κορυφαίας εταιρείας smartphone μας δίνει μια πολύ καλή γεύση του τρόπου οδήγησης στο (πολύ) άμεσο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Πόσες φορές δεν έχουμε αισθανθεί το άγχος της στάθμευσης σε ένα μεγάλο πάρκινγκ πολλαπλών ορόφων, ιδιαίτερα αν είμαστε ελαφρώς κλειστοφοβικοί ή άπειροι οδηγοί. Αυτά όλα μάλλον στο άμεσο μέλλον θα σταματήσουν να μας απασχολούν καθώς οι νέες τεχνολογίες θα απαλλάξουν τον οδηγό από αυτές τις διαδικασίες.

Αυτό το «άμεσο μέλλον» που αναφέραμε παραπάνω είναι πιο… άμεσο από ότι νομίζουμε καθώς ήδη αυτοκίνητα σαν το νέο Xiaomi SU7 κάνουν τη ζωή μας εύκολη. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του κολοσσού Xiaomi κάνει επίδειξη των τεχνολογιών του αναλαμβάνοντας εντελώς μόνο του να σταθμεύσει σε ένα πάρκινγκ πολλαπλών ορόφων.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο ξεκινάει με το αυτοκίνητο της τρίτης σε δύναμη εταιρείας τεχνολογίας smartphone στον κόσμο, να σταματάει στην είσοδο ενός κτιρίου πάρκινγκ. Ο οδηγός αποβιβάζεται και ενεργοποιεί από το smartphone του τη λειτουργία αυτόνομου παρκαρίσματος. Το SU7 ξεκινάει να ανεβαίνει τους ορόφους από τις κυκλικές διαδρομές έχοντας προγραμματιστεί να σταθμεύσει σε έναν χώρο στην οροφή του πάρκινγκ.

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά στοιχεία είναι ότι όταν το Xiaomi SU7 έρχεται αντιμέτωπο με άλλο αυτοκίνητο, κάνει την κατάλληλη μανούβρα ώστε να επιτρέψει στο άλλο όχημα να περάσει και έπειτα συνεχίζει την πορεία του. Στο τέλος το SU7 κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ακριβείας και παρκάρει στον προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης.

Advertisement

Πάρτε μια γεύση από το μέλλον που δεν αργεί πολύ να μας επισκεφτεί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το Xiaomi SU7!
Σκληρή η Xiaomi με όσους διαρρέουν πληροφορίες!
To αυτοκίνητο της Xiaomi δεν θα είναι μόνο ηλεκτρικό