Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέλεις καινούρια Ferrari; Ευτυχισμένο το… 2026!

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλεις καινούρια Ferrari; Ευτυχισμένο το… 2026!

ΝΕΑ

Θέλεις καινούρια Ferrari; Ευτυχισμένο το… 2026!

ΝΕΑ

Το Maranello έχει «κλείσει» τα βιβλία παραγγελιών για την επόμενη διετία, άρα οι δουλειές πάνε πολύ καλά.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την δημοσίευση των «υγιών» αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari. είπε ότι τα βιβλία παραγγελιών είναι «στα υψηλότερα επίπεδα».

Ο Benedetto Vigna ανέφερε ότι η ζήτηση είναι τόσο ισχυρή, που η ιταλική μάρκα έχει αρκετές παραγγελίες για να καλύψει ολόκληρο το 2025. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι νέες παραγγελίες δεν θα διεκπεραιωθούν μέχρι το 2026.

Το 2023 ήταν, μέχρι στιγμής, μια εξαιρετική χρονιά για τη Ferrari, καθώς οι παραδόσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο αυξήθηκαν κατά 524 στα 10.418 αυτοκίνητα, που αντιπροσωπεύει αύξηση 5,3% σε σύγκριση με τους πρώτους εννέα μήνες του περασμένου έτους.

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Purosangue βρισκόταν ακόμα στη φάση ανόδου, οπότε η παραγωγή του SUV δεν είχε φτάσει στην πλήρη απόδοση. Λάβετε υπόψη ότι η παραγωγή της Ferrari θα περιορίζεται στο 20% της συνολικής ετήσιας παραγωγής.

Μιλώντας για την ηλεκτροκίνηση, ο Vigna επιβεβαίωσε ότι η πρώτη Ferrari EV είναι σε καλό δρόμο για κυκλοφορία το 4ο τρίμηνο του 2025. Μέχρι το 2030, η ιταλική φίρμα προβλέπει ότι το 40% των ετήσιων πωλήσεών της θα αντιπροσωπεύεται από υβριδικά, το 40% από EV και το υπόλοιπο 20% από αυτοκίνητα με κινητήγρα εσωτερικής καύσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δύο Ιταλίδες ντίβες, σαν το παλιό καλό κρασί!
Τα ακριβά γούστα της οικογένειας Μελισσανίδη
Στην πίστα με τις Ferrari 499P Modificata και 296 Challenge (+video)