Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα θέλατε ένα Abarth Panda; (+ video)

Ελλάδα 23:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα θέλατε ένα Abarth Panda; (+ video)

ΝΕΑ

Θα θέλατε ένα Abarth Panda; (+ video)

ΝΕΑ

Δεν ξέρουμε πόση δουλειά έχουν στη Fiat για την προετοιμασία των νέων μοντέλων τους. Όμως, οι φίλοι της εταιρείας δουλεύουν… υπερωρίες.

Advertisement
Advertisement

Η Fiat έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ανανέωσης των υπαρχόντων μοντέλων της αλλά και τη δημιουργία καινούργιων, υπό το πρίσμα και της ηλεκτροκίνησης.

Με δεδομένο ότι η ιταλική εταιρεία δεν αντιπροσωπεύεται επαρκώς στις μικρές κατηγορίες οχημάτων, κάτι που έπραττε ιστορικά, υπάρχει η δυνατότητα και ο «χώρος» στην γκάμα της να το μεθοδεύσει.

Είναι συχνό το φαινόμενο να εμφανίζονται στο διαδίκτυο «προτάσεις» φίλων της Fiat οι οποίοι δημιουργούν τις δικές τους ιδέες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους για το πώς φαντάζονται και θα ήθελαν να είναι τα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Ένας από αυτούς είναι και ο Τομάζο Ντ’ Αμίκο ο οποίος είναι γνωστός και με το ψευδώνυμο «tda_automotive». Κατά καιρούς αναρτά στο ίντερνετ ψηφιακές εικόνες με τις ιδέες του για παρόντα ή παρελθόντα μοντέλα της εταιρείας τα οποία επιθυμεί να επανέλθουν.

Αυτή τη φορά συνδύασε τη νέα γενιά του Panda με τις ικανότητες των ανθρώπων της Abarth! Ένα τέτοιο όχημα είναι κάτι που δεν θα τολμούσαν να δημιουργήσουν οι άνθρωποι της Fiat, όμως ως θεωρητικό ενδεχόμενο είναι ενδιαφέρον.

Advertisement

H ιταλική εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι εντός του 2024 θα παρουσιάσει την καινούργια γενιά του μοντέλου, την τέταρτη κατά σειρά στα 43 χρόνια (ως τώρα) που υπάρχει στην αγορά (παρουσιάστηκε το 1980).

Advertisement

Ο Ντ’ Αμίκο, βασίστηκε στις πληροφορίες που υπάρχουν για το νέο Panda αναφορικά με το αμάξωμά του και προσάρμοσε τα δεδομένα για το πώς θα μπορούσε να είναι αυτό ως Abarth Panda.


Στις φωτογραφίες αλλά και στο σχετικό βίντεο, μπορούμε να δούμε τις ιδέες του. Πάντως, στο πραγματικό κόσμο, το καινούργιο Fiat Panda θα βασίζεται στην καινούργια πλατφόρμα «Smart Car» την οποία έχει δημιουργήσει ο Όμιλος Stellantis.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοσή του θα ονομαστεί Pandina ώστε να διαχωρίζεται άμεσα από την αντίστοιχη με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Fiat Panda θα φτιάχνεται στη Σερβία
Επίσημο: Οι τιμές του Abarth 500e στην Ελλάδα
Η Disney αγαπάει το Fiat Topolino (+video)