Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Disney αγαπάει το Fiat Topolino (+video)

Ελλάδα 4:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Disney αγαπάει το Fiat Topolino (+video)

ΝΕΑ

Η Disney αγαπάει το Fiat Topolino (+video)

ΝΕΑ

Η Fiat γιορτάζει τα 100 χρόνια της Disney ενώνοντας τον Μίκι Μάους με το Topolino.

Advertisement
Advertisement

Για εκείνους που ίσως δεν το έχουν ακούσει ή διαβάσει ποτέ το πρώτο Fiat 500 πίσω στο μακρινό 1936 είχε ονομαστεί Μίκι Μάους λόγο του σχήματος που είχε και του μικρού του μεγέθους. Η Fiat λοιπόν με την Disney έχουν ισχυρούς δεσμούς από το παρελθόν και με αφορμή τα 100 χρόνια της Disney αυτή η σχέση αναζωπυρώνεται.

Η ιστορική ιταλική μάρκα αποφάσισε να αφιερώσει πέντε Topolino στον Μίκι Μάους, τον διάσημο ήρωα της Disney. Τον σχεδιασμό των ηλεκτρικό μικρών αυτοκινήτων ανέλαβε ο Τζιόρτζιο Καβατζάνο ο οποίος χώρισε τη δουλειά του σε ιστορικές στιγμές του Μίκι Μάους.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη έκδοση είναι η Ιστορική και αντλεί έμπνευση από την πρώτη ταινία μικρού μήκους της Disney, Steamboat Willie. H Σύγχρονη έκδοση παρουσιάζει τα αρχικά «MM» του Μίκι Μάους σε κάθε μεριά του αυτοκινήτου, η έκδοση Δρόμου είναι εμπνευσμένη από την τέχνη του γκραφίτι και η Αφηρημένη έκδοση έχει πιο ζωντανά και άναρχα χρώματα.

Τα ηλεκτρικά Fiat Topolino στα χρώματα της Disney αποκαλύφθηκαν στη Casa 500 και η φωτογράφηση έγινε στην οροφή του εργοστασίου στο Λινγκότο. Τα πέντε μοντέλα θα τοποθετηθούν στην είσοδο του κτιρίου για να μπορούν οι επισκέπτες του εμπορικού καταστήματος του συμπλέγματος να τα δουν. Εκείνο που δεν έχει ανακοινωθεί είναι αν οι συγκεκριμένες εκδόσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση ή απλά θα παραμείνουν εκθεσιακά κομμάτια.

Advertisement

Δείτε τα ιδιαίτερα Topolino.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα μένατε σε ένα διαμέρισμα σχεδιασμένο από τη Fiat;
Δοκιμή: Fiat 500e
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Fiat Panda