Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα ενοχλήσει την Jeep το νέο SUV της SsangYong;

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα ενοχλήσει την Jeep το νέο SUV της SsangYong;

ΝΕΑ

Θα ενοχλήσει την Jeep το νέο SUV της SsangYong;

ΝΕΑ

Η SsangYong μας δίνει μία πρώτη γεύση του νέου της τετρακίνητου μοντέλου που φέρει τον κωδικό X200.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η κορεάτικη εταιρεία να μην περνά την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της, ωστόσο οι υπεύθυνοι σχεδιασμού δεν δείχνουν να έχουν χάσει την δημιουργικότητά τους, όπως μας δείχνουν και οι πρώτες εικόνες από το πρωτότυπο SUV μοντέλο της Χ200.

Το συγκεκριμένο μοντέλο που έρχεται λίγους μήνες μετά το J100, που θα αποτελέσει το πρώτο ηλεκτρικό SUV της εταιρείας, χαρακτηρίζεται από την «τετράγωνη» σχεδιαστική λογική, κάτι που έχουμε ήδη γνωρίσει από το Suzuki Jimny, όπως και το νέο Ford Bronco. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θυμίζουν έντονα τα Jeep, κυρίως τα Wrangler και Renegade, και κυρίως  η μάσκα με τους κάθετες γρίλιες, επιλογή για την οποία θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι Κορεάτες, όταν θα παρουσιάσουν την έκδοση παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Η γενικότερη ιδέα του X200 έχει βασιστεί στη φιλοσοφία «Powered by Toughness» και μας δείχνει ότι θα είναι ένα σκληροτράχηλο τζιπ, ικανό για κίνηση σε κάθε έδαφος, χάρη στους τοποθετημένους στα άκρα του αμαξώματος τροχούς και τους μικρούς προβόλους, που θα εξασφαλίζουν εξαιρετικές γωνίες προσέγγισης και αναχώρησης. Επίσης, στα σκίτσα φαίνεται ξεκάθαρα η αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή, οι ενδιαφέρουσες ζάντες, καθώς και λεπτομέρειες όπως οι κόκκινοι γάντζοι ρυμούλκησης και οι προστατευτικές επιφάνειες στο κάτω μέρος.  

Τέλος, σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, η SsangYong δεν έχει αναφέρει κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο ότι η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει φιλικά προς το περιβάλλον σύνολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
SOS από τη SsangYong: Απειλείται με πτώχευση
Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Ssangyong Korando
H VW «αδειάζει» τους Νοτιοκορεάτες προμηθευτές της;

Advertisement