Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Ssangyong Korando

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Ssangyong Korando

Mobility

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Ssangyong Korando

Mobility

Η κορεάτικη Ssangyong ξεκίνησε την παραγωγή της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του Korando ενώ επιταχύνει και το πρόγραμμα εξέλιξης νέων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Το Korando e-Motion είναι το πρώτο βήμα της Ssangyong στην ηλεκτροκίνηση επάνω στην οποία φαίνεται πως βασίζει και το μέλλον της, βάζοντας την στο επίκεντρο της εξέλιξης νέων μοντέλων.

Το e-Motion βασίζεται ουσιαστικά στην συμβατική έκδοση του Korando με την εταιρία να έχει επιλέξει την υιοθέτηση μόνο κάποιων διακριτικών αισθητικών λεπτομερειών για τον διαχωρισμό του ηλεκτρικού μοντέλου από τα θερμικά. Η παραγωγή του μοντέλου έχει ήδη ξεκινήσει και οι παραδόσεις στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένονται στο τέλος του καλοκαιριού. Παράλληλα η Ssangyong έχει επιταχύνει το πρόγραμμα εξέλιξης του δεύτερου ηλεκτρικού της μοντέλου που θα είναι ένα νέο μεσαίο SUV που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2022 και θα αποτελεί ουσιαστικά τον διάδοχο του Musso.

ssangyong korando e-motion

Advertisement
Advertisement

Η Ssangyong εξακολουθεί να διανύει μια δύσκολη οικονομική περίοδο παρά το γεγονός πως το 2010 είχε διασωθεί με την εξαγορά της από την Mahindra. Το πλάνο της είναι να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη μιας φιλικής προς το περιβάλλον κινητικότητας και στη απόκτηση γρήγορων αντανακλαστικών ώστε να αντιδρά άμεσα στις αλλαγές των τάσεων της αγοράς. Με αυτή την αλλαγή του προφίλ της ελπίζει πως θα ελκύσει το ενδιαφέρον νέων επενδυτών που θα εξασφαλίσουν την πορεία της στο μέλλον ώστε να αποκτήσει μια υπολογίσιμη υπόσταση στην εντυπωσιακά αναπτυσσόμενη κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία.

ssangyong korando e-motion

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτό είναι το νέο SsangYong Rexton
Mahindra για SUV και ηλεκτρικά μόνο
H VW «αδειάζει» τους Νοτιοκορεάτες προμηθευτές της;