Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Θα κάνει ρεκόρ το Rimac Nevera; (+video)

Ελλάδα 23:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα κάνει ρεκόρ το Rimac Nevera; (+video)

Mobility

Θα κάνει ρεκόρ το Rimac Nevera; (+video)

Mobility

Η Rimac ετοιμάζει το Nevera για μια απόπειρα να κάνει νέο ρεκόρ στην πίστα του Νιρμπουργκρινγκ και να πάρει το σκήπτρο από το VW ID.R.

Advertisement
Advertisement

Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν η VW με το ηλεκτρικό της «τέρας» σταμάτησε τα χρονόμετρα στα 6 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα κάνοντας το απόλυτο ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ.

Λίγο καιρό πριν, η Rimac σημείωσε 23 ρεκόρ επιδόσεων σε μια μέρα με το και τώρα φαίνεται σαν να ετοιμάζεται για τη μεγάλη υπέρβαση και την κατάκτηση του απόλυτου γύρου στο Νίρμπουργκρινγκ. Το Rimac Nevera που χρησιμοποιούσε η κροατική εταιρεία για να καταγράψει κάθε είδους παγκόσμια ρεκόρ επιτάχυνσης, εθεάθη στην πίστα να κάνει δοκιμαστικούς γύρους.

Advertisement
Advertisement

Στο video που ακολουθεί, το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει μερικούς νέους αισθητήρες πάνω του. Αξίζει να σημειωθεί πως το ρεκόρ ηλεκτρικού παραγωγής στην πίστα, το «κρατάει» μέχρι στιγμής η Porsche με την Taycan Turbo S που σταμάτησε το χρονόμετρο στο 7:33,3”. Αυτό μοιάζει πολύ εύκολο να «σπάσει» από τη Rimac, η οποία μοιάζει να έχει βάλει στόχο το απόλυτο ρεκόρ ηλεκτρικού, που έχει από το 2019 το VW ID.R.

Κι αν για κάποιους το ρεκόρ αυτό του ID.R είναι δύσκολο να «σπάσει», αυτό που μπορεί να βρεθεί σε… δύσκολη θέση, είναι το ρεκόρ της Mercedes- AMG One που έχει κάνει 6:35.183.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula 1 με πινακίδες! Δείτε από μέσα τα ρεκόρ του Rimac Nevera (+video)
Έκανε ρεκόρ το Rimac Nevera και στο 0-400-0 χλμ./ώρα;
Νέες μπαταρίες από τη Rimac αλλά όχι για αυτοκίνητα

Advertisement