Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αγόραζες ποτέ μπεζ supercar;

Ελλάδα 16:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αγόραζες ποτέ μπεζ supercar;

ΝΕΑ

Θα αγόραζες ποτέ μπεζ supercar;

ΝΕΑ

Η κατοχή μιας μπεζ Corvette, θα μπορούσε να είναι θέμα για συζήτηση και ανάλυση σε οποιοδήποτε άλλη χώρα πλην των ΗΠΑ, όπου εκεί περιμένεις να δεις τα πάντα και δεν σε εκπλήσσει τίποτα.

Advertisement
Advertisement

Οι παραδοσιακές χρωματικές επιλογές σε ένα supercar, είναι μια safe λύση που δημιουργεί συγκεκριμένα συναισθήματα σε όσους βλέπουν το αυτοκίνητο αλλά και στον ιδιοκτήτη.

Το θέμα της επιλογής του χρώματος, είναι ξεκάθαρα προσωπικό αλλά όσο πιο ιδιαίτερη είναι η κατηγορία του αυτοκινήτου, τόσο πιο εύκολα γίνονται τα πράγματα μένοντας στις κλασικές αξίες. Στην προκειμένη περίπτωση, η εξατομίκευση που έχει επιλέξει ο Jordan Jackson των Utah Jazz στο NBA, έχει να κάνει με το χρώμα του αμαξώματος της ανοιχτής Corvette που έχει στην κατοχή του. Είναι αυτό το πολύ ιδιαίτερο λαμπερό μπεζ, για το οποίο πρέπει να παραδεχτούμε πως παρά την πρώτη εντύπωση που δεν ήταν και τόσο ζεστή, όσο το βλέπουμε ξανά και ξανά, τόσο πιο… ωραίο γίνεται στα μάτια μας.

Advertisement
Advertisement

Η Champion Motoring στο San Diego της California ήταν το συνεργείο που ανέλαβε την αλλαγή αυτή στο αυτοκίνητο του NBAer και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως αν και πρόκειται για μεμβράνη (wrap) και όχι για βαφή, οι λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά προσεγμένες. Η απόχρωση είναι «Gloss Ivory» και πρέπει να παραδεχτούμε πως ταιριάζει αρκετά στην τελευταία γενιά της Corvette με τον κινητήρα στο κέντρο, ειδικά στη συγκεκριμένη έκδοση με το κόκκινο/ μπορντώ εσωτερικό. Αυτό για το οποίο οι γνώμες διίστανται, είναι το σχέδιο στις ζάντες με τις λεπτές ακτίνες που μάλλον είναι αταίριαστο με την υπόλοιπη αισθητική του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται με 625 ίππους η “καυτή” Corvette Z06
Έκανε το εμβόλιο και δείτε τι αγόρασε!
Σαν ζεστό ψωμί πουλάει η Corvette C8