Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Tesla: Έτοιμη για πλήρως αυτόνομη οδήγηση

Ελλάδα 19:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Έτοιμη για πλήρως αυτόνομη οδήγηση

Mobility

Tesla: Έτοιμη για πλήρως αυτόνομη οδήγηση

Mobility

Μέσω Twitter, όπως το συνηθίζει άλλωστε, ο Elon Musk δήλωσε πως θέλει να προσφέρει πολύ σύντομα την πλήρη έκδοση του λογισμικού για την αυτόνομη οδήγηση των Tesla.

Advertisement
Advertisement

Λίγο καιρό πριν, ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι το ντεμπούτο του Full Self-Driving Beta ήταν μόλις εβδομάδες μακριά.

Τώρα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, έγραψε στο Twitter την ακριβή ώρα και ημερομηνία κατά την οποία η έκδοση 10 Beta θα είναι διαθέσιμη για πλήρη δοκιμή. Ο Musk έχει ορίσει επίσημα ως ημερομηνία λανσαρίσματος την επόμενη Παρασκευή και περιμένει ότι περίπου δύο εβδομάδες μετά από αυτό, κάπου κοντά στις 25 Σεπτεμβρίου, μια ενημερωμένη έκδοση το Beta 10.1 θα είναι διαθέσιμη για δημόσια διάθεση.

Advertisement
Advertisement

Μετά από αναβολές και καθυστέρηση πολλών μηνών, φαίνεται ότι όλοι οι ιδιοκτήτες της Tesla των οποίων τα οχήματα έχουν το κατάλληλο hardware, θα μπορούν να βιώσουν την εμπειρία της πλήρους αυτόνομης οδήγησης με τα αυτοκίνητά τους. Το λογισμικό για την υποστήριξη του πακέτου για την πλήρως αυτόνομη οδήγηση, έχει βελτιωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό και έχει πλέον νέα ονομασία «Pure Vision» μια και η λειτουργία του βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα δεδομένα που συλλέγουν οι περιφερειακές κάμερες του αυτοκινήτου.

Ακόμη και αν τηρηθεί η προθεσμία, αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί της Tesla από τις ΗΠΑ θα αποκτήσουν πρόσβαση στο πλήρες πακέτο του λογισμικού για την αυτόνομη οδήγηση αλλά όχι και αυτοί στον Καναδά, την Ευρώπη και την Κίνα. Εκεί, το νομικό πλαίσιο είναι διαφορετικό και μάλλον θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός ακόμα για να φτάσει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία που προσφέρουν τα μοντέλα της Tesla.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα αναβολή για το λανσάρισμα του νέου Tesla Roadster
Παραδοχή ήττας από τον Elon Musk;
Καραμπόλα με πρωταγωνιστές Tesla Model 3 και περιπολικό

Advertisement

 

 

 

Advertisement