Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla Cybertruck vs Ford F-150 Raptor R (+video)

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla Cybertruck vs Ford F-150 Raptor R (+video)

ΝΕΑ

Tesla Cybertruck vs Ford F-150 Raptor R (+video)

ΝΕΑ

Πρόσφατα είδαμε μία Lamborghini Urus να προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πολύκροτο pickup. Τώρα, θα δούμε το δημοφιλέστερο αμερικανικό «αγροτικό».

Advertisement
Advertisement

Με τον Τύπο να έχει «λυσσάξει» με το Tesla Cybertruck από το λανσάρισμά του και μετά, είναι δύσκολο να παραβλέψεις κάθε τί που το αφορά. Για αυτό, μετά τον drag race με την Urus, το «CarWow» έβαλε στη γραμμή της εκκίνησης ένα Ford F-150 Raptor R.

Η Tesla έτσι κι αλλιώς υπερηφανεύεται για την ροπή που έχουν τα ηλεκτρικά της μοντέλα και ως τέτοια τα πουλάει. Όσον αφορά το πολύκροτο pickup που έχει περίπου ένα μήνα από όταν λανσαρίστηκε επίσημα, δεν αποτελεί εξαίρεση από τον κανόνα.

Μιλάμε για ένα θηρίο που ζυγίζει περίπου 3 τόνους (!), αλλά ταυτόχρονα διαθέτει και τρεις ηλεκτροκινητήρες, δύο στον πίσω άξονα και έναν εμπρός. Ο συνδυασμός αυτός αποδίδει 845 ίππους και 930 Nm ροπής, νούμερα ασύλληπτα για να συγκριθούν μαζί του άλλα της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Για την περιέργεια και μόνο όμως, το «CarWow» το συγκρίνει βάζοντάς το να αγωνιστεί σε μία ευθεία, εφόσον βλέπει τις προβολές του στο YouTube να απογειώνονται με τα drag races, πόσο μάλλον όταν αφορά το Cybertruck.

Όπως η Lamborghini Urus δεν είχε καμία ελπίδα, έτσι και το Ford F-150 Raptor R δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Νικήθηκε κατά κράτος στην άσφαλτο και έπειτα, το Cybertruck εκκίνησε από τη χωμάτινη πλευρά για να γίνει πιο… δίκαιη η κόντρα.

Το δημοφιλές αμερικανικό pickup με τον τρομερό σε ήχο και απόδοση του V8 των 700 ίππων, στάθηκε επάξια σε αυτήν την περίπτωση, νικώντας μάλιστα σε μία από τις προσπάθειες. Σίγουρα βοήθησαν και τα 350+ λιγότερα κιλά που ζυγίζει από το δημιούργημα της Tesla.

Advertisement

Τουλάχιστον, μπορεί να χαίρεται ο Ίλον Μασκ που σε ευθεία, το Cybertruck είναι το δυνατότερο «αγροτικό» στον κόσμο.

Δείτε τον ψυχαγωγικό drag race της «CarWow»:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tesla Cybertruck vs Lamborghini Urus Performante (+video)
Τελικά το Tesla Cybertruck είναι ακόμα πιο ακριβό!
To Cybertruck θα αλλάζει χρώμα με μεμβράνη