Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Cybertruck θα αλλάζει χρώμα με μεμβράνη

Ελλάδα 23:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Cybertruck θα αλλάζει χρώμα με μεμβράνη

ΝΕΑ

To Cybertruck θα αλλάζει χρώμα με μεμβράνη

ΝΕΑ

Η Tesla αναμένεται να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα αλλαγής χρώματος του Cybertruck με την τεχνολογία μεμβρανών βινυλίου.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πολλά πρωτοποριακά στοιχεία που έχει να επιδείξει το νέο Tesla Cybertruck είναι ότι δεν χρησιμοποιεί κάποια βαφή στο αμάξωμά του. Το ατσάλι που έχει χρησιμοποιηθεί έχει τέτοια επεξεργασία που δεν απαιτεί κάποια επιπλέον βαφή. Κάτι ανάλογο έχουμε δει ακόμα μια φορά στο παρελθόν, στην περίπτωση του DeLorean.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι αγοράσουν το Tesla Cybertruck θα το πάρουν αποκλειστικά και μόνο στο μεταλλικό χρώμα του ατσαλιού. Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται να μην ισχύει αφού οι άνθρωποι της Tesla ίσως έχουν μια έκπληξη για τους πελάτες τους. Οι Αμερικανοί μπορεί να μην έχουν μεριμνήσει διαφορετικά χρώματα για το Cybertruck, ωστόσο έχουν ετοιμάσει μια σειρά από ειδικά περιτυλίγματα που είναι σε θέση να αλλάξουν το χρώμα του pick-up.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla δοκίμαζε εδώ και αρκετό καιρό μια τεχνολογία διακοσμητικής μεμβράνης την οποία μάλιστα άρχισε πριν από μερικούς μήνες να διαθέτει στα μοντέλα Model 3 και Model Y. Υπάρχουν επτά διαθέσιμα χρώματα γα να επιλέξει ο πελάτης και η εγκατάσταση της μεμβράνης γίνεται αποκλειστικά από τους τεχνικούς της Tesla.

Advertisement

Έχουν γίνει ήδη δοκιμές της ειδικής μεμβράνης στο Cybertruck και σύντομα θα είναι διαθέσιμοι χρωματισμοί αποκλειστικά για το εντυπωσιακό pick up. Όσο για την τιμή ακόμα δεν έχουμε εικόνα, αλλά μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τις διαθέσιμες μεμβράνες που υπάρχουν για τα Model 3 και Model Y που κυμαίνονται από 6.500 έως 7.500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Tesla έβαλε το ενεργό καπό και στο Model 3
Ποιος κερδίζει στην απόλυτη κόντρα των θηρίων; (+video)
Φτιάξε το δικό σου Tesla Roadster, μπορείς!

Advertisement