Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τεράστια παραγγελία της Hertz στην Polestar

Ελλάδα 0:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τεράστια παραγγελία της Hertz στην Polestar

ΝΕΑ

Τεράστια παραγγελία της Hertz στην Polestar

ΝΕΑ

Η δέσμευση της Hertz για ηλεκτρικό στόλο σε πολύ μεγάλο βαθμό τα επόμενα χρόνια φαίνεται πως ξεκινά πολύ δυναμικά.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα θα προχωρήσει στην αγορά σχεδόν της μισής παραγωγής των Polestar, με το στόλο της να περιλαμβάνει 65.000 νέα ηλεκτρικά μοντέλα.

Αυτό θα συμβεί σταδιακά μέσα στην επόμενη πενταετία, με τη Hertz να εμπλουτίζει τόσο τη γκάμα των αυτοκινήτων leasing, όσο και αυτά που προορίζονται για πλατφόρμες τύπου ταξί όπως η Uber. αποτελεί το premium παρακλάδι της Volvo και κατασκευάζει αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με το Polestar 2 να αποτελεί το βαρύ της πυροβολικό.

Advertisement
Advertisement

Αυτό θα είναι και το μοντέλο που θα παραδοθεί πρώτο στις τάξεις της Hertz από τον ερχόμενο μήνα στις αγορές της Ευρώπης, ενώ θα ακολουθήσει αυτή της Βορείου Αμερικής γύρω στα τέλη του 2022.

Με αυτό τον τρόπο η Hertz αποτελεί τον καλύτερο πελάτη για την σουηδική εταιρεία. Η περιορισμένη παραγωγή της πάντως τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντική αύξηση καθώς το 2021 οι πωλήσεις της ήταν τριπλάσιες σε σχέση με το 2020, ενώ το 2022 εκτιμάται ότι θα υπερδιπλασιαστούν.

Στόχος για την Polestar είναι μέχρι το 2025 να φθάσει τις 290.000 πωλήσεις ηλεκτρικών premium αυτοκινήτων. Θυμίζουμε ότι το Polestar 2 αποτελεί το crossover της φίρμας με αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα, ενώ δεν αργεί και η έλευση του SUV Polestar 3.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα Polestar 2 με 476 ίππους ιδανικό για drift
Πρώτη δημόσια εμφάνιση για το υπερπολυτελές Polestar 3
Η Polestar ισχυρίζεται πως είναι ανταγωνίστρια της Porsche