Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τέλος τα προσπέκτους για την Toyota!

Ελλάδα 7:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τέλος τα προσπέκτους για την Toyota!

ΝΕΑ

Τέλος τα προσπέκτους για την Toyota!

ΝΕΑ

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα χρησιμοποιούν tablets υψηλής ευκρίνειας, όταν επισκέπτονται έναν αντιπρόσωπο.

Advertisement
Advertisement

Η πλειοψηφία των αγοραστών αυτοκινήτων συνηθίζει να συλλέγει προσπέκτους από αντιπροσωπείες, ώστε να μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα μοντέλα που επιθυμούν και να τα συγκρίνουν τις ανταγωνιστικές προσφορές.

Οι εποχές αλλάζουν, η τεχνολογία εξελίσσεται και οι απαιτήσεις για ένα πιο καθαρό περιβάλλον αυξάνονται. Σε ό,τι, λοιπόν, αφορά στη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του πλανήτη, οι υποψήφιοι πελάτες της, θα πρέπει να… ξεχάσουν τις χάρτινες μπροσούρες.

Η Toyota ανακοίνωσε επίσημα ότι από τον Ιανουάριο του 2025, καταργούνται στην Ιαπωνία όλοι οι χάρτινοι κατάλογοί της και οι πελάτες θα εξυπηρετούνται στις εκθέσεις των αντιπροσωπειών, χρησιμοποιώντας tablets υψηλής ευκρίνειάς, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Toyota, τα προσπέκτους απαιτούν περίπου 7.000 τόνους χαρτιού σε ετήσια βάση και αυτός ο αριθμός πιθανότατα αναφέρεται μόνο στις ανάγκες της ιαπωνικής αγοράς .

Επιπλέον, μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ότι η παραγωγή, η μεταφορά, η αποθήκευση και η απόρριψη φυλλαδίων σε χαρτί, ευθύνονται για την παραγωγή έως και 11.000 τόνων εκπομπών άνθρακα κάθε χρόνο. Αυτό το ποσό θα μπορούσε να εξοικονομηθεί μαζί με πολύτιμους δασικούς πόρους, εφόσον οι έμποροι αντικαταστήσουν το χαρτί με ψηφιακές λύσεις.

Advertisement

Δεν ακόμα αποσαφηνιστεί, ένα η Toyota θα εφαρμόσει, σταδιακά, αυτό το μέτρο και στις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη, σύμφωνα πάντως με τις ενδείξεις, μοιάζει να είναι ένας από τους στόχους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota στην κορυφή της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και το 2023
Μικρά και φθηνά ηλεκτρικά: Τα κουκιά δεν βγαίνουν
Tο θρυλικό Toyota 2000GT επιστρέφει

Advertisement