Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Teaser του νέου Genesis GV70e

Ελλάδα 5:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser του νέου Genesis GV70e

Mobility

Teaser του νέου Genesis GV70e

Mobility

Η Genesis μας δίνει μια εικόνα-teaser για το μοντέλο που όπως όλα δείχνουν θα είναι το G70e και θα κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Advertisement
Advertisement

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου της Genesis, έχει προγραμματιστεί για τις 19 Απριλίου.

Η Genesis μας έδωσε μια πρόγευση της μελλοντικής της κατεύθυνσης σε ότι έχει να κάνει με το σχεδιαστικό ύφος των μοντέλων της με το εκπληκτικό X Concept και όπως όλα δείχνουν, θα παρουσιάσει ένα ακόμα νέο μοντέλο μέσα σε αυτό το μήνα. Μια ασπρόμαυρη εικόνα μας δίνει μια μερική προεπισκόπηση του μοντέλου που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Κινέζικη έκθεση αυτοκινήτου, Auto Shanghai. Στην Κίνα άλλωστε, η ρυθμοί της ζωής έχουν επανέλθει σχεδόν απόλυτα στο κανονικό μετά την πανδημία. Η teaser εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, αν και μπορούμε να δούμε μια κλειστή μάσκα και κομψούς προβολείς με γραμμικά φώτα ημέρας- ένα μοτίβο που το έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Το σχήμα και η διάταξη των στοιχείων της μάσκας παραπέμπει στο ηλεκτρικό GV70 που «συνελήφθη» νωρίτερα φέτος από τον «κατασκοπικό» φακό και οι προβολείς φαίνεται να ταιριάζουν και σε σχήμα. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μια εικασία. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το ηλεκτρικό SUV δεν θα βασιστεί στη νέα παγκόσμια αρθρωτή πλατφόρμα για τα ηλεκτρικά μοντέλα της Hyundai, πάνω στην οποία θα αναπτύξουν τις αντίστοιχες γκάμες μοντέλων τόσο η Kia, όσο και η Genesis. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που περιμένουμε να δούμε, είναι στην υπάρχουσα πλατφόρμα του SUV GV70, να δούμε τα κοινά μηχανικά μέρη να δίνουν τη θέση τους στο hardware που χρειάζεται μια «ηλεκτρική μετατροπή». Το επίσημο ντεμπούτο του νέου Genesis έχει προγραμματιστεί για τις 19 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
Nέο Genesis GV70: “Αγριοκοιτάζοντας” τη BMW X3
Πάνω από 3.200 drones έκαναν κατάληψη στον ουρανό (VIDEO)
Το νέο Genesis X δείχνει το μέλλον της μάρκας