Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάνω από 3.200 drones έκαναν κατάληψη στον ουρανό (video)

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάνω από 3.200 drones έκαναν κατάληψη στον ουρανό (video)

ΝΕΑ

Πάνω από 3.200 drones έκαναν κατάληψη στον ουρανό (video)

ΝΕΑ

Η Genesis ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριοποίηση στην Κίνα με ένα υπερθέαμα που την έβαλε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Advertisement
Advertisement

Ένα μοναδικό θέαμα επεφύλασσε η Genesis στους κατοίκους της Σαγκάης στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που σηματοδοτούσε την είσοδό της στην αγορά της Κίνας.

Στο λαμπερό event, η premium μάρκα της Hyundai επιστράτευσε 3.281 drones, τα οποία έκαναν κατάληψη στους αιθέρες συνθέτοντας μια ξεχωριστή εναέρια παράσταση. Κορύφωση της εκδήλωσης ήταν όταν τα drones σχημάτισαν το λογότυπο της Genesis, κάνοντας πραγματικά τη νύχτα-μέρα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την κατάληψη των αιθέρων, τα 3.281 drones εξασφάλισαν στη Genesis και μια θέση στα βιβλία των ρεκόρ Γκίνες, μιας και επρόκειτο για τα περισσότερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που έχουν “πετάξει” ταυτόχρονα.

Σημειώνεται πως πέρα από το εκθαμβωτικό λογότυπο της Genesis, τα drones έλαβαν και άλλους σχηματισμούς, με χαρακτηριστικούς εκείνους του σεντάν G80 και του SUV GV80.

Advertisement

«Η παρθενική μας παρουσία στην Κίνα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να συστηθούμε με το κοινό μας και να δείξουμε ποια είναι η Genesis», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της Genesis Motor China, Markus Henne. «Με αυτή τη record-breaking παράσταση καταφέραμε να μεταδώσουμε την ιστορία και τη φιλοσοφία της μάρκας στις ζωές πολλών Κινέζων πελατών», πρόσθεσε.

Advertisement

Ενθουσιασμένος για την εμπορική πορεία της Genesis στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη εμφανίστηκε και ο Παγκόσμιος Επικεφαλής της Genesis, Jaehoon Chang. «Η κινεζική αγορά διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των διεθνών εμπορικών δραστηριοτήτων μας και είμαστε πανευτυχείς που παρουσιάζουμε τη νέα γενιά της πολυτέλειας για την Κίνα», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:
Δοκιμή: Hyundai i30 Fastback 1.5 T-GDi 160 PS 48V
Το νέο, σπορ Hyundai Kona Ν αποκαλύπτεται
Δοκιμή: Hyundai i20 1.2 84ps

Advertisement