Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser της Chevrolet Corvette Z06 πριν την επίσημη πρεμιέρα (video)

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Teaser της Chevrolet Corvette Z06 πριν την επίσημη πρεμιέρα (video)

ΝΕΑ

Teaser της Chevrolet Corvette Z06 πριν την επίσημη πρεμιέρα (video)

ΝΕΑ

Σχεδόν ένας μήνας έχει απομείνει μέχρι την επίσημα αποκάλυψη της σκληροπυρηνικής Corvette Z06 και η Chevrolet έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video με το αυτοκίνητο στις διάσημες διαδρομές του Nurburgring και του Le Mans.

Advertisement
Advertisement

Το ντεμπούτο της νέας Chevrolet Corvette Z06 έχει οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου ωστόσο η αμερικάνικη εταιρία φροντίζει ώστε το ενδιαφέρον το κοινού να διατηρείται αμείωτο διοχετεύοντας περιστασιακά νέα στοιχεία όπως το συγκεκριμένο teaser video με το αυτοκίνητο σε διάσημες διαδρομές όπως αυτές του Nurburgring και του Le Mans.

Στόχος του video είναι να συνδέσει την Z06 με την αγωνιστική έκδοση C8 R η οποία κάνει την εμφάνισή της σε αρκετά πλάνα του video. Ο λόγος γι’αυτό είναι παραπάνω από προφανής καθώς η Z06 είναι η σκληροπυρηνική εκδοχή της Corvette που δίνει προτεραιότητα στις επιδόσεις και την οδηγική πιστότητα. Επιπλέον οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ως αρκετά ισχυρή την πιθανότητα τα δύο μοντέλα να μοιράζονται τον ίδιο V8 κινητήρα των 5.5. lt που φθάνει τους 625 PS και έχει όριο περιστροφής στις 9.000 rpm.

chevrolet corvette

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με τις απλές Corvette C8 η Z06 θα έχει υψηλότερη αεροδυναμική απόδοση με διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα και μεγάλη πίσω αεροτομή η οποία θα προσφέρει υψηλότερη κάθετη δύναμη. Αν και η πρεμιέρα της Z06 θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο η διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει κοντά στα μέσα του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακούστε τον πολεμικό ήχο της Chevrolet Corvette Z06 (video)
Hennessey Mammoth: Ένα αγροτικό με 1.000+ άλογα και επιδόσεις Corvette!
Σούζα με την twin turbo Corvette σε πίστα dragster (+video)