Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser μυστήριου supercar από τη Bugatti

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Teaser μυστήριου supercar από τη Bugatti

ΝΕΑ

Teaser μυστήριου supercar από τη Bugatti

ΝΕΑ

Η Bugatti αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την εταιρεία να teasάρει μια μυστηριώδη παγκόσμια πρεμιέρα.

Advertisement
Advertisement

Ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία διατηρεί άκρα μυστικότητα σε ότι αφορά στις τεχνικές λεπτομέρειες, ωστόσο, κυκλοφόρησε μια εικόνα teaser που δείχνει το πίσω άκρο του επερχόμενου υπερ-αυτοκινήτου.

Η αλήθεια είναι πως δεν αναγνωρίζεται κάτι συγκεκριμένο, εκτός από το σχήμα Χ των πίσω led φωτιστικών που κοσμούν ομολογουμένως μια εντυπωσιακή ουρά.

Μάλιστα αυτό το περίεργο μοντέλο της Bugatti δεν μοιάζει με κάποιο άλλο από την υπάρχουσα γκάμα. Η εταιρεία δεν έκανε κάποια δήλωση για το νέο μοντέλο εκτός από κάποια υπονοούμενα που άφησε τεχνηέντως. Αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι η εταιρεία σχεδιάζει κάτι πραγματικά ριζοσπαστικό και απροσδόκητο, αλλά αυτό μένει να το δούμε στην πράξη. Για την ώρα, δεν θέλει να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, το TheSuperCarBlog αναφέρει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει ένα supercar με έμπνευση από το Bugatti Vision Le Mans concept. Ενώ αρχικά οι υπεύθυνοι ανέφεραν ότι θα ήταν αμιγώς ηλεκτρικό, αυτό δεν φαίνεται πλέον να συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Ενώ τα πάντα καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, η Bugatti τόνισε πρόσφατα το γενεαλογικό της αγωνιστικό παλμαρέ λέγοντας: «Η σύνδεση με την αεροναυτική και με ιδιαίτερα ελαφριά και ασυμβίβαστα αγωνιστικά αυτοκίνητα υπάρχει στη Bugatti για πάνω από 110 χρόνια… και η ιστορία συνεχίζεται”, πρόσθεσε με ιδιαίτερο νόημα στη συνέχεια.

Advertisement

Δεν υπάρχει καμία λέξη για το πότε θα αποκαλυφθεί το μυστήριο μοντέλο, αλλά αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το πολύ μέχρι τον Νοέμβριο. Εννοείται βέβαια πως θα είναι δυσβάσταχτα ακριβό σε τιμή αγοράς όπως επίσης και πολύ αποκλειστικό. Ίδωμεν, μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε ακόμη:

Advertisement

Τα μυστικά του σήματος της Bugatti

Παγώνουν τα σχέδια για νέα Bugatti

To launch control της Bugatti Chiron (video)

Advertisement