Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Teaser για το νέο Mercedes eSprinter

Ελλάδα 6:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser για το νέο Mercedes eSprinter

Fleet Cars

Teaser για το νέο Mercedes eSprinter

Fleet Cars

Η Mercedes-Benz Vans δημοσίευσε τις πρώτες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το eSprinter της επόμενης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Η αυτοκινητοβιομηχανία κάνει το επόμενο βήμα και δημοσιεύει φωτογραφίες του επαγγελματικού οχήματος από δοκιμές στο Arjeplog της Σουηδίας.

Αν και οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ αποκαλυπτικές, η Mercedes είπε ότι τα ηλεκτρικά πρωτότυπα υποβλήθηκαν σε δοκιμές σε ακραίο ψυχρό καιρό. Ο λόγος είναι να εξεταστούν οι «επιπτώσεις του υπερβολικού ψύχους στο χειρισμό, την εργονομία, τη θερμική διαχείριση, την αυτονομία και την άνεση της καμπίνας». Η εταιρεία παρακολούθησε επίσης την απόδοση εξαρτημάτων κίνησης, συστημάτων θέρμανσης και λογισμικού, καθώς και τη συμπεριφορά και τη διαχείριση φόρτισης.

Παρά τις θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -30° (η Mercedes δεν διευκρίνισε αν είναι Φαρενάιτ ή Κελσίου), η εταιρεία είπε ότι η επόμενη γενιά eSprinter αψηφά τόσο τον πάγο όσο και το χιόνι, τις ακραίες θερμοκρασίες και μπορεί να αντιμετωπίσει τα πιο δύσκολα τεστ.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes, έχει ανακοινώσει πως η επόμενη γενιά eSprinter, θα προσφέρεται με τρία διαφορετικά πακέτα μπαταριών, καθώς και μια ποικιλία από διαφορετικά στυλ αμαξωμάτων. Από παραδοσιακά κλειστά βαν έως ανοιχτά πλαίσια. Η εταιρεία είπε επίσης ότι η γκάμα του van θα είναι «υπερδιπλάσια» από αυτή του υπάρχοντος eSprinter, ανάλογα με τη διαμόρφωση.

Το επανασχεδιασμένο eSprinter θα βγει στην παραγωγή στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Η Mercedes θα αρχίσει στη συνέχεια να κατασκευάζει το μοντέλο στα εργοστάσιά της στο Ντίσελντορφ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η επόμενη γενιά Mercedes-Benz eSprinter διαθέσιμη και στις Η.Π.Α.
H Amazon παρήγγειλε 1.800 ηλεκτρικά Mercedes-Benz!
Η Mercedes στο «παιχνίδι» των NFTs – Δείτε τα εδώ