Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser για το Mazda RX-Vision GT3

Ελλάδα 11:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Teaser για το Mazda RX-Vision GT3

ΝΕΑ

Teaser για το Mazda RX-Vision GT3

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο RX-Vision GT3 του 2015 από τη Mazda, βρέθηκε στην τελευταία του έκδοση στους τελικούς του Gran Turismo που έγιναν στο Μόντε Κάρλο.

Advertisement
Advertisement

 

Μην ξεγελιέστε από τους τίτλους. Πρόκειται για ένα ακόμα αυτοκίνητο που δεν θα δούμε στην πραγματική ζωή. Είναι ένα από τα αυτοκίνητα που παρουσιάστηκαν στους τελικούς του Gran Turismo και αποτελούν την βάση για τα μοντέλα που θα μπορεί να επιλέξει κανείς στην επόμενη έκδοση του παιχνιδιού του Playstation 4, Gran Turismo.

Advertisement
Advertisement

 

Το αυτοκίνητο που είναι βασισμένο στο πρωτότυπο, έχει όλες τις καμπύλες που έκαναν μεγάλη εντύπωση το 2015 (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) με αεροδυναμικά βοηθήματα που το καθιστούν «ανίκητο» στις ψηφιακές πίστες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει όποιος το επιλέξει στο Playstation 4. Οι αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο του 2015 είναι ελάχιστες αναφορικά με την βασική σχεδίαση του αμαξώματος και περιορίζονται πέραν των επεμβάσεων για την καλύτερη αεροδυναμική αλλά και το αγωνιστικό look, στην τοποθέτηση του στομίου για τον ανεφοδιασμό, μέσα στο πίσω παράθυρο.

Advertisement

Σε αντίθεση με τους περισσότερους από τους άλλους κατασκευαστές που παρουσίασαν αντίστοιχες προτάσεις για το Gran Turismo, η Mazda δεν συνοδεύει το πρωτότυπό της με λεπτομέρειες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Φυσικά, όπως και τα μυθικά μοντέλα από τα οποία έχει πάρει στοιχεία του ονόματος, το πρωτότυπο εικάζεται πως θα έχει την τελευταία εξέλιξη του περιστροφικού κινητήρα Wankel. Στο Playstation πάντα, μην ξεχνιόμαστε.

Advertisement