Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW M3 Touring: Για τους ατίθασους οικογενειάρχες

Ελλάδα 8:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW M3 Touring: Για τους ατίθασους οικογενειάρχες

ΝΕΑ

BMW M3 Touring: Για τους ατίθασους οικογενειάρχες

ΝΕΑ

Το 2022 θα είναι μια χρονιά αξέχαστη για τους λάτρεις των station wagon, χάρη στην ολοκαίνουργια BMW M3 Touring.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά, η BMW θα προσφέρει μια station έκδοση της σπορ sedan BMW M3.

Αυτό το συναρπαστικό wagon θα… μεταφέρει όλες τις επιδόσεις μιας BMW M3 σε ένα πρακτικό αμάξωμα station δίνοντας στους πελάτες της, την λύση για ένα πρακτικό/ γρήγορο αυτοκίνητο. Για να ενθουσιάσει, αυτούς που ψάχνουν τα νέα μοντέλα του 2022, η BMW δημοσίευσε ένα teaser video της νέας BMW M3 Touring από μια τοποθεσία δοκιμών.

Η τελευταία BMW M3  (G80) έχει ταράξει τον κόσμο των M3 και αμφισβητεί την παράδοση των αυτοκινήτων αυτών όσο ποτέ άλλοτε. Αρχικά είναι το αμφιλεγόμενο στυλ της, η επιλογή για τετρακίνηση και η απουσία των αυτόματων κιβωτίων διπλού συμπλέκτη. Αυτές οι αλλαγές σχεδιάστηκαν προσεκτικά από την BMW για να «ανοίξουν» το πελατολόγιο της BMW M3. Από την άλλη πλευρά… εξόργισαν αρκετούς ανθρώπους στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς, μέχρι τώρα, η wagon έκδοση της M3 έχει πάρει περισσότερα θετικά σχόλια. Τώρα μπορείτε να έχετε την πρακτικότητα ενός SUV αλλά και την ίδια οδηγική εμπειρία μιας BMW M3 που είναι ότι καλύτερο από δύο διαφορετικούς κόσμους. Σας θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη Μ Touring καθώς προ υπήρξαν η BMW M5 (E34 & E61) αλλά και η M3 Touring Concept E46.

Η επιλογή της τετρακίνησης από τους Γερμανούς σημαίνει επίσης ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες με χιόνι θα μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο αγαπημένο σας χιονοδρομικό κέντρο.

Advertisement

Για να δείξουν πόσο διασκεδαστική και ικανή είναι, η BMW M3 Touring, στο teaser βίντεο της εταιρίας στο Instagram την δείχνουν να… γλιστρά ελεγχόμενα σε μία χιονισμένη πίστα autocross. Ο πιλότος του ελικόπτερου δίνει κατευθύνσεις στον οδηγό ώστε εκείνος να σχηματίσει το 2022 στο χιόνι.

Με τα σωστά ελαστικά και λίγη οδηγική ικανότητα, είναι σαφές ότι η BMW M3 Touring είναι το πρακτικό wagon που πολλοί λάτρεις του αυτοκινήτου ονειρεύονται εδώ και δεκαετίες.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BMW M GmbH (@bmwm)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BMW: Η νέα M3 θα λανσαριστεί και σε Touring αμάξωμα
Πως σας φαίνονται αυτές οι BMW M3 Touring και Μ4 Shooting Brake;
Πόσο κοστίζουν οι BMW M3 και M4 στην Ελλάδα (+video)