Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πρώτες εικόνες από τη BMW i7

Ελλάδα 20:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες από τη BMW i7

Mobility

Πρώτες εικόνες από τη BMW i7

Mobility

Η BMW i7 είναι προγραμματισμένη να αποκαλυφθεί σε ένα μήνα από τώρα και η εταιρεία μας δίνει τώρα τις πρώτες εικόνες- teasers του νέου της ηλεκτρικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η BMW εφοδιάζει την i7 με τη μεγαλύτερη εκδοχή της μάσκας που εν προκειμένω είναι και φωτιζόμενη και αυτό το χαρακτηριστικό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πρώτες επίσημες εικόνες.

Η αναμενόμενη BMW i7 έρχεται στις 20 Απριλίου για να αλλάξει όσα ξέρουμε για τις ηλεκτρικές λιμουζίνες. Το αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν, θα είναι η πιο δυνατή εκδοχή της Σειράς 7, με απόδοση που θα φτάνει τους 750 ίππους. Η BMW περιγράφει την i7 ως «το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές σεντάν στον κόσμο» μια και το ανταγωνιστικό μοντέλο της Mercedes-Benz, η EQS, έχει 5θυρο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Η BMW λοιπόν έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες- teaser για το αναμενόμενο νέο μοντέλο, που επιβεβαιώνεται πως θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα. Σχεδιαστικά, το σημαντικότερο στοιχεί που πραγματικά ξεχωρίζει και μάλιστα αβίαστα λόγω μεγέθους, είναι το μεγάλο χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μάσκα που φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο που έχουμε δει σε αυτοκίνητο της BMW.

Στο σετ των φωτογραφιών, η BMW μας δίνει και μια ιδέα για την αισθητική της καμπίνας, όπου ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη Theatre Screen με διαγώνιο 31 ιντσών (σε φόρμα 32:9) για τους πίσω επιβάτες, η οποία ανακλίνεται στην οροφή. Με την προσθήκη της συγκεκριμένης οθόνης, η BMW προσφέρει το απόλυτο σετ για την ψυχαγωγία των επιβατών της και κυρίως αυτών που κάθονται στο πίσω κάθισμα.

Advertisement

Μάλιστα, η BMW αναφερόμενη στην Theatre Screen, αποκάλυψε πως δεν προορίζεται μόνο για την i7 αλλά θα τοποθετηθεί σε όλα τα νέα κορυφαία μοντέλα της. Η i7 θα είναι επίσης εξοπλισμένη με πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge με φώτα LED ενσωματωμένα που θα κάνουν πολύ ενδιαφέρον εφέ σε συνδυασμό με τη μεγάλη οθόνη.

Advertisement

Τέλος, η BMW αποκάλυψε πως το νέο μοντέλο θα έχει αυτονομία από 580 έως 610 χιλιόμετρα (WLTP). Η κατανάλωση –πάντα κατά WLTP- σε μικτές συνθήκες κίνησης, αναμένεται να είναι μεταξύ 19,7 – 18,9 kWh/100 χλμ., που είναι χαμηλότερη από τις αρχικές εκτιμήσεις που είχαν ανακοινωθεί κατά την εξέλιξη του μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι οι ανανεωμένες BMW X5 και X6
NHTSA: Ανάκληση αυτοκινήτων BMW
Στο «σφυρί» BMW, Mercedes, Toyota και Porsche από 300 ευρώ!

Advertisement