Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προχωράει η Rivian (VIDEO)

Ελλάδα 16:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει η Rivian (VIDEO)

ΝΕΑ

Προχωράει η Rivian (VIDEO)

ΝΕΑ

Η Rivian θα κατασκευάζει ποιοτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οι προετοιμασίες του εργοστασίου για να ξεκινήσει την παραγωγή, είναι σε καλό δρόμο παρά τις καθυστερήσεις της περιόδου.

Advertisement
Advertisement

Αν και υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις λόγω της περιόδου και της προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης του Κορονοϊού, οι εργασίες για την κατασκευή του εργοστασίου της Rivian βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αυτό προκύπτει από το video που έχει ετοιμάσει η εταιρεία μέσα από τις νέες εγκαταστάσεις όπου σε λίγο καιρό θα αρχίσει η παραγωγή των Rivian R1S και R1T.

Advertisement
Advertisement

Στο video που ακολουθεί, βλέπουμε τόσο τον τεράστιο χώρο (ήταν παλιά, εργοστάσιο της Mitsubishi που κατασκεύαζε επιβατικά και φορτηγά) όσο και τους ενθουσιώδεις εργαζόμενους που δηλώνουν πως αδημονούν να έρθει η ώρα να ξεκινήσει η παραγωγή. Οι εργασίες για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων που το αρχικό πλάνο της εταιρείας ήταν να τεθούν σε λειτουργία μέχρι το τέλος του έτους, έχουν τώρα σταματήσει λόγω COVID-19 αλλά σύντομα θα επανέλθουν στην κανονική τους ροή και υπολογίζεται πως η αναβολή για την έναρξη των εργασιών, δεν θα είναι μεγαλύτερη από δύο μήνες.

 

 

Advertisement