Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα Radical αποκτούν Halo

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα Radical αποκτούν Halo

ΝΕΑ

Τα Radical αποκτούν Halo

ΝΕΑ

Τα Radical ανανεώνονται και με κάποιες αναβαθμίσεις «υπόσχονται» καλύτερη απόδοση και ακόμα περισσότερη διασκέδαση στην πίστα για τους ιδιοκτήτες τους.

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική εταιρεία κατασκευής αγωνιστικών αυτοκινήτων Radical Sportscars κυκλοφόρησε τα SR3 XX και SR10 με κάποιες αναβαθμίσεις.

Οι αναβαθμίσεις αυτές θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα αυτοκίνητα που θα διατεθούν στην αγορά το 2022 και αφορούν τις επιδόσεις αλλά και την ασφάλεια των αυτοκινήτων για τα track days. Η Radical προσθέτει μια επιλογή για Halo για πρώτη φορά, ένα στοιχείο που έρχεται απευθείας από τα πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτων όπως η Formula 1, η Formula 2 και η Formula 3.

Advertisement
Advertisement

Το Halo προστατεύει το κεφάλι του οδηγού σε περίπτωση ανατροπής και η Radical αναφέρει πως αυτό που χρησιμοποιεί, σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIA, με στόχο να κάνει ασφαλέστερα τα track days για τους πελάτες της. Η Radical πρόσθεσε επίσης κάποιες αναβαθμίσεις που έχουν να κάνουν με την απόδοση, τόσο στο SR3 XX, όσο και στο SR10.

Η εταιρεία εργάστηκε για να προσφέρει βελτιώσεις στην ανάρτηση και πρόσθεσε νέες ράβδους που επιτρέπουν τις πιο εύκολες αλλαγές στις ρυθμίσεις για να φέρνει ο κάθε οδηγός τη συμπεριφορά της ανάρτησης «στα μέτρα του». Στο Radical SR10 η εταιρεία προσφέρει μεγαλύτερα φρένα, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά στους δίσκους και τα τακάκια.

Advertisement

Ο Ecoboost κινητήρας 2,3 λίτρων της Ford που εξελίχθηκε από τους μηχανικούς της Radical Performance Engines (RPE) έχει επίσης μια νέα χαρτογράφηση στον εγκέφαλο που επιβάλλει περιορισμό στην τελική ταχύτητα στα 290 χλμ./ώρα– ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, το μοντέλο χρειάζεται μόλις 2,4 δευτερόλεπτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
440 άλογα για το Radical SR8 RSX
Ford Puma Ecoboost Hybrid: Υβριδική τεχνολογία με σπορ χαρακτήρα
Συγκριτική Δοκιμή: Ford Focus 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV vs VW Golf 1.0 eTSI 110 PS

 

Advertisement