Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Κάτι ξαναψήνεται για το Fiesta ST

Ελλάδα 8:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford: Κάτι ξαναψήνεται για το Fiesta ST

ΝΕΑ

Ford: Κάτι ξαναψήνεται για το Fiesta ST

ΝΕΑ

Η Ford αποκάλυψε την ανανεωμένη γκάμα του Fiesta τον περασμένο Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένης και της έκδοσης ST αλλά τώρα, όπως φαίνεται έχει κι άλλο «φρούτο στο καλάθι».

Advertisement
Advertisement

Η Ford όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση του Fiesta ST με την οποία αναμένεται να καλυφθούν οι ανάγκες και των πλέον απαιτητικών.

Η Ford θέλει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές τις οποίες και δοκιμάζει αυτή την περίοδο στην πίστα του Nurburgring και έχουν να κάνουν προφανώς με τις επιδόσεις και την απόδοση. Μιλάμε για διαφορετικές δαγκάνες φρένων αλλά και δίσκους (χαρακτούς) που δεν υπάρχουν μέχρι τώρα στον κατάλογο του εξοπλισμού του μοντέλου ούτε ως προαιρετική επιλογή.

Advertisement
Advertisement

Επίσης καθώς η Ford ετοιμάζει πακέτο όπως όλα δείχνουν για αυξημένη απόδοση η οποία πιθανολογείται πως θα φτάνει τους +30 ίππους σε σχέση με την υπάρχουσα εκδοχή του μοντέλου, οι δοκιμές αφορούν και στο σύστημα εξαγωγής αλλά και στην εισαγωγή, έχοντας στόχο την αύξηση της απόδοσης του κινητήρα.

Υπενθυμίζεται πως το Fiesta ST και την ανανεωμένη του έκδοση συνεχίζει με τον 1.500άρη τρικύλινδρο turbo Ecoboost των 200 ίππων, με αυξημένη όμως ροπής στα 320 Nm.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford: Εγγύηση τιμής και επιτόκιο μόλις 1,99%
Νέο Ford Fiesta ST: Ανανεωμένο και ακόμα πιο απολαυστικό
Ό,τι θέλετε να μάθετε για το νέο Ford Fiesta (video)