Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Τα πιο γρήγορα… ακουστικά τα έχει η McLaren (+video)

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πιο γρήγορα… ακουστικά τα έχει η McLaren (+video)

Car Gadget

Τα πιο γρήγορα… ακουστικά τα έχει η McLaren (+video)

Car Gadget

Η McLaren γιορτάζει τον ερχομό της Artura με ένα πολυτελές σετ ακουστικών της Bowers & Wilkins.

Advertisement
Advertisement

Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες συνηθίζουν να συνεργάζονται με premium εταιρείες ήχου και εικόνας τόσο για να εξοπλίσουν με τα καλύτερα δυνατά συστήματα ήχου τα μοντέλα τους, όσο και να δημιουργούν αξεσουάρ για να εμπλουτίσουν την γκάμα των προϊόντων τους. Η McLaren από το 2015 έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με την βρετανική Bowers & Wilkins η οποία ειδικεύεται στα συστήματα ήχου.

Το καινούριο προϊόν που εξελίχθηκε από τις δύο εταιρείες είναι ένα σετ ακουστικών. Το Bowers & Wilkins Px8 McLaren Edition δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την παραγωγή του πρώτου υβριδικού supercar της εταιρείας, την McLaren Artura.

Advertisement
Advertisement

Βασικό χαρακτηριστικό των ακουστικών είναι ο χρωματισμός ο οποίος συνδυάζει το σκούρο γκρι (Galvanic Grey) με το πορτοκαλί (Papaya Orange). Χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα ασύρματης τεχνολογίας aptXTM της Qualcomm, ενώ ο ήχος είναι πολύ υψηλού επιπέδου χάρη στο Carbon Cone των 40 χιλ. Η Bowers & Wilkins εγγυάται την σωστά μελετημένη γωνία τοποθέτησης των ηχείων για την άψογη απόσταση από το αφτί του χρήστη.

Το σετ ακουστικών είναι εξοπλισμένο επίσης με τεχνολογίας απομόνωσης εξωτερικού ήχου, ενώ έξι μικρόφωνα ελέγχουν και μετρούν κάθε μονάδα για να διασφαλίσουν τη διαύγεια της φωνής. Η λειτουργία του σετ είναι συμβατή με την ειδική εφαρμογή της Bowers & Wilkins και μπορεί να συνδεθεί με smartphone, ενώ η αυτονομία της μπαταρίας φτάνει τις 30 ώρες συνεχόμενης χρήσης. Η τιμή των ακουστικών έχει οριστεί στα 760 ευρώ.

Advertisement

Βίντεο παρουσίασης των ακουστικών της McLaren.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί η McLaren (ξε)πούλησε σπάνια αυτοκίνητά της;
McLaren: Ποιος θα πάρει αυτό το μονοθέσιο της F1;
McLaren F1: Μεγαλώνει το τεχνικό της τμήμα για το 2023