Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για τα Skoda Scala και Kamiq

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για τα Skoda Scala και Kamiq

ΝΕΑ

Τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για τα Skoda Scala και Kamiq

ΝΕΑ

Τα γνήσια αξεσουάρ της Skoda που έχουν να κάνουν με την προστασία από τις γρατσουνιές, είναι αυτά που προτιμούν οι περισσότεροι αγοραστές Scala και Kamiq.

Advertisement
Advertisement

Πατάκια, λασπωτήρες, προστατευτικές λωρίδες για τα μαρσπιέ: Τα γνήσια αξεσουάρ Skoda για τα συμπαγή μοντέλα Scala και Kamiq, αυτά που προστατεύουν και διατηρούν εν γένει την αξία, είναι τα αξεσουάρ με τις καλύτερες πωλήσεις.

Ψηλά στη λίστα με τα δημοφιλέστερα γνήσια αξεσουάρ της Skoda, βρίσκονται και οι ασημί ή σκούρες ζάντες αλουμινίου με διάμετρο έως 18 ίντσες. Πολλοί πελάτες της Skoda, για να δώσουν στο Scala ή στο Kamiq τους ακόμα πιο σπορ και στιβαρή εμφάνιση, επιλέγουν ζάντες αλουμινίου. Οι παραλλαγές με τις καλύτερες πωλήσεις περιλαμβάνουν τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών Alaris, οι οποίες διατίθενται σε ασήμι και μαύρο. Στην ίδια διάμετρο (16 ιντσών) και οι Nanuq, είναι δημοφιλείς, ενώ εξαιρετική αποδοχή έχουν και οι 17άρες Stratos και Volans. Πολύ δημοφιλής επιλογή είναι και οι 18άρες ζάντες, για τις οποίες η Skoda διαθέτει 4 σχέδια.

Advertisement
Advertisement

Για να προστατεύσουν τα δικά τους οχήματα και εκείνα άλλων χρηστών του δρόμου, οι αγοραστές συχνά τοποθετούν στο Scala ή στο Kamiq τους πλαστικούς λασπωτήρες, οι οποίοι συγκαταλέγονται ανάμεσα στα αξεσουάρ με τις καλύτερες πωλήσεις. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι και οι διακοσμητικές αλουμινένιες επενδύσεις στα μαρσπιέ του αυτοκινήτου, με το αντίστοιχο όνομα για κάθε μοντέλο (με το Scala να διαθέτει και φωτιζόμενη επιλογή). Φυσικά τα πατάκια που προσφέρει η Skoda είναι πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων για τα αξεσουάρ, μια και συνδυάζουν την ποιότητα με την άριστη εφαρμογή στο εκάστοτε μοντέλο. Αντίστοιχα, πολύ δημοφιλές στις τάξεις των αγοραστών Scala και Kamiq, είναι και το προστετυτικό του χείλους στο άνοιγμα του χώρου των αποσκευών.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή: Νέα Skoda Octavia Gran Coupe 1.5 TSI

Advertisement

Οι έξυπνες λύσεις αποσκευών της Skoda για ταξίδια και αναψυχή

Δοκιμή: Skoda Kamiq 1.0 G-TEC 90 PS (+VIDEO)

Advertisement