Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι έξυπνες λύσεις αποσκευών της Skoda για ταξίδια και αναψυχή

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι έξυπνες λύσεις αποσκευών της Skoda για ταξίδια και αναψυχή

ΝΕΑ

Οι έξυπνες λύσεις αποσκευών της Skoda για ταξίδια και αναψυχή

ΝΕΑ

Μοντέλα όπως τα Skoda Kodiaq, Superb Combi, Octavia Combi και Scala διαθέτουν άφθονους χώρους στην καμπίνα τους. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, η Skoda προσφέρει τώρα πολλές δυνατότητες μεταφοράς ποδηλάτων, αθλητικού εξοπλισμού και ογκωδών αντικειμένων.

Advertisement
Advertisement

Τα γνήσια αξεσουάρ διευκολύνουν τη μεταφορά επιπλέον αποσκευών στην οροφή, στην πίσω σχάρα ή σε ένα ξεχωριστό ρυμουλκούμενο.

Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, πολλές οικογένειες θα περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές στη χώρα τους φέτος. Είναι λοιπόν καλό να γνωρίζουμε ότι η Skoda προσφέρει πολλές λύσεις μεταφοράς για να αυξήσει την χωρητικότητα των αποσκευών του οχήματος ώστε να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες. Είτε ποδήλατα, αθλητικός εξοπλισμός, σκηνή ή εξοπλισμός μπάρμπεκιου – αν κάτι δεν χωρά στο χώρο αποσκευών, οι επιπλέον αποσκευές διακοπών μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στην οροφή, στο πίσω ράφι ή σε ξεχωριστό ρυμουλκούμενο.

Αυτά τα υψηλής ποιότητας σταθερά συστήματα μεταφοράς και κουτιά οροφής είναι ευέλικτα και αυξάνουν αισθητά την άνεση όταν ταξιδεύετε. Η γκάμα των αξεσουάρ περιλαμβάνει επίσης προσαρμόσιμους συνδέσμους ρυμουλκουμένων, οι οποίοι είναι άκαμπτοι, αφαιρούμενοι ή περιστρεφόμενοι, ανάλογα με το μοντέλο. Όλα τα γνήσια αξεσουάρ έχουν εξελιχθεί και δοκιμαστεί ειδικά για τα οχήματα της Skoda και πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις για εφαρμογή, χειρισμό, ανθεκτικότητα και ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Διατίθενται ράφια οροφής για όλα τα μοντέλα με ή χωρίς ράγες οροφής. Μακριά και ογκώδη αντικείμενα που δεν χωρούν στο εσωτερικό μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτά. Όταν δεν χρησιμοποιείται, η βάση και οι εγκάρσιες ράβδοι μπορούν να αποθηκευτούν τακτοποιημένα σε μια σακούλα αποθήκευσης. Τα εύχρηστα κουτιά οροφής αποτελούν μια ιδιαίτερα πρακτική προσθήκη προσφέροντας επιπλέον 510 λίτρα αποθηκευτικού χώρου. Κλειδώνουν, είναι αδιάβροχα και διατίθενται σε μαύρο, ασημί και λευκό χρώμα. Το αεροδυναμικά βελτιστοποιημένο σχήμα τους ελαχιστοποιεί την επίδραση στην κατανάλωση καυσίμου και την οδηγική σταθερότητα σε υψηλότερες ταχύτητες. Ο θόρυβος του ανέμου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού διατηρείται επίσης χαμηλός.

Η Skoda προσφέρει επίσης δύο εξίσου πρακτικές και ασφαλείς λύσεις μεταφοράς για ποδήλατα. Τα οχήματα με κοτσαδόρο μπορούν να εξοπλιστούν με πίσω σχάρα που μπορεί να χωρέσει έως και τρία ποδήλατα, ανάλογα με το μοντέλο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Skoda: Νέες After Sales υπηρεσίες

Advertisement

Πάνω από 3 εκ. Skoda στην Κίνα

Slavia: Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο ρόουντστερ της Skoda

 

Advertisement