Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Αυτό το ρολόι είναι μοναδικό και κοστίζει όσο μια Bugatti! (+video)

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το ρολόι είναι μοναδικό και κοστίζει όσο μια Bugatti! (+video)

Car Gadget

Αυτό το ρολόι είναι μοναδικό και κοστίζει όσο μια Bugatti! (+video)

Car Gadget

Είναι προφανές ότι το ένα και μοναδικό επετειακό ρολόι της Bugatti και της Jacob & Co, απευθύνεται σε Κροίσο, αλλά η τιμή εξακολουθεί να προκαλεί σοκ…

Advertisement
Advertisement

Ορισμένες μάρκες μπορεί να παρουσιάζουν διάφορες εφαρμογές του ρολογιού, εμπνευσμένου από την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά η Bugatti και η Jacob & Co. υπερβαίνουν την παραδοσιακή και αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, δημιούργησαν ένα εμβληματικό ρολόι. Να γιατί αξίζει της προσοχής σας.

Μετά από πολλά επιτυχημένα έργα που ολοκληρώθηκαν μαζί και πολύ καλά σχόλια από το κοινό-στόχο τους, η Bugatti έδωσε την έμπνευση, ενώ η Jacob & Co. έφερε στο τραπέζι τις κατασκευαστικές δεξιότητες.

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι ήρθε στον κόσμο το εκθαμβωτικό Chiron Tourbillon Molsheim Edition.

Αυτό το κομψό ρολόι αποτελείται από 578 εξαρτήματα. Ταυτόχρονα, εκθέτει το μοτέρ W16 που είναι το στολίδι του υπεραυτοκίνητου από το οποίο αντλεί την έμπνευσή του.

Το Bugatti Chiron Tourbillon Molsheim Edition διαθέτει τρεις ρίγες που αποτελούνται από πολλά πετράδια κομμένα σε μπαγκέτα.

Advertisement

Μπορεί να συσχετίσετε το σχήμα τους με το διάσημο γαλλικό ψωμί, ο όρος “κόψιμο μπαγκέτας” αναφέρεται σε πολύτιμους λίθους κομμένους σε μακρύ ορθογώνιο ή κωνικό σχήμα. Η κομψή τους απλότητα και οι καθαρές γραμμές τους τα καθιστούν ιδανικά για μοντέρνα σχέδια και σχέδια εμπνευσμένα από vintage αναφορές.

Το ρολόι έχει 148 μπλε ζαφείρια, 149 ρουμπίνια και 43 λευκά διαμάντια. Ενώ όλες αυτές οι πολύτιμες και προσεκτικά κομμένες πέτρες δίνουν σε αυτό το ρολόι μια ζωντανή εμφάνιση, είναι το μικροσκοπικό αντίγραφο του κινητήρα W16 που συναρπάζει.

Advertisement

Διαθέτει όλα τα έμβολα και ακόμη και δύο στροβιλοσυμπιεστές, σε σχέση με τους τέσσερις που βρέθηκαν στον κανονικό  κινητήρα. Ακόμα και το απόθεμα ισχύος μοιάζει με μετρητή καυσίμου!

Το tourbillon έχει κλίση στις 30 μοίρες, μια σχεδιαστική απόφαση που ενισχύει τη λάμψη του ρολογιού. Εκτός αυτού, η κίνηση αναστέλλεται σε τέσσερα σημεία, όπως ένα όχημα διαθέτει σύστημα ανάρτησης. Αυτός ο σχεδιασμός βοηθά ολόκληρο τον μηχανισμό να φαίνεται σαν να επιπλέει στην «κάσα» του ρολογιού.

Advertisement

Το ρολόι έχει απόθεμα ισχύος 60 ωρών, λειτουργεί σε συχνότητα 3 Hz, μπορεί να βυθιστεί σε βάθος έως και 30 μέτρα, περιλαμβάνει ένα κουμπί διακοσμημένο με διαμάντια, που μπορεί να ενεργοποιήσει το κινούμενο σχέδιο της μινιατούρας του κινητήρα και προστατεύεται από ένα λευκόχρυσο πλαίσιο 18Κ.

Μόνο ένα Bugatti Chiron Tourbillon Molsheim Edition θα κατασκευαστεί και η λιανική της τιμή υπολογίζεται ότι ξεκινά από 1.000.000 δολάρια, κοντά στο ποσό που απαιτείται για μια πραγματική Bugatti.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Bugatti Bolide έδωσε… πόνο στο Goodwood (+video)
H Bugatti χτίζει το μέλλον της
Απίστευτο! Έβαλε λάθος τροχούς σε Bugatti των 440 χλμ/ώρα!