Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα επίσημα σκίτσα της ανανεωμένης Skoda Octavia

Ελλάδα 19:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα επίσημα σκίτσα της ανανεωμένης Skoda Octavia

ΝΕΑ

Τα επίσημα σκίτσα της ανανεωμένης Skoda Octavia

ΝΕΑ

Καθώς αναμένουμε το επίσημο λανσάρισμά του νέου σεντάν, μερικά σκίτσα μας δίνουν μία πρώτη γεύση του τι θα δούμε.

Advertisement
Advertisement

Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Skoda Octavia είναι προγραμματισμένη να γίνει ψηφιακά στις 14 Φεβρουαρίου. Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση της 4ης γενιάς της Octavia, στη Skoda θα αποκαλύψουν οσονούπω την επανασχεδιασμένη εκδοχή του μεσαίου τους μοντέλου.

Για να έχουμε μία αρχική εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε, η τσεχική εταιρεία δημοσιοποίησε σκίτσα του ανανεωμένου της best-seller. Σε αυτά αποκαλύπτονται επίσημα όσα ουσιαστικά γνωρίζαμε ήδη. Το ότι η Skoda και στο Octavia ακολουθεί την εκσυγχρονισμένη σχεδίαση που έχει υιοθετήσει στα πιο πρόσφατα μοντέλα της.

Για αυτό, η ανανεωμένη Octavia έχει σύγχρονη εμφάνιση, χωρίς όμως υπερβολές, κάτι που βέβαια είναι σύμφωνο και με τη λογική και τη φιλοσοφία της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Για να είμαστε ακριβείς, στο αμάξωμα, φαίνεται πως η μάσκα έχει επανασχεδιαστεί, όπως και οι προβολείς.

Οι οποίοι είναι LED Matrix δεύτερης γενιάς, ενώ και τα φώτα των φλας έχουν αλλάξει μορφή. Το εσωτερικό θα έχει επίσης ανανεωθεί με νέα υλικά τα οποία θα ενσωματώνονται σε ένα σύνολο που θα έχει διακριτική μπλε απόχρωση. Συνολικά, η αισθητική αναμένεται να φέρει αυτόν τον φρέσκο αέρα που χρειαζόταν το μοντέλο.

Advertisement

Η Skoda Octavia πρόκειται να διατεθεί τόσο ως hatchback, όσο και ως στέισον. Στις εκδόσεις του, αναμένεται να συμπεριλαμβάνεται η Sportline και η RS.

Advertisement

Η Skoda έχει μεγάλες προσδοκίες από το δημοφιλές της μοντέλο. Συγκεκριμένα, αναμένει να συνεχίσει τις επιτυχίες των προκατόχων του. Η Octavia estate είναι το δημοφιλέστερο στέισον της Ευρώπης από το 2016, έχει λάβει πληθώρα βραβείων, τόσο για την πρακτικότητα, όσο και για τη σχεδίασή της.

Συνολικά, πάνω από 7 εκατομμύρια μονάδες έχουν πουληθεί από το 1996 που η πρώτη Skoda Octavia της νέας εποχής λανσαρίστηκε. Η συνέχεια της ιστορίας της έρχεται πολύ σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λεπτομέρειες της νέας Skoda Octavia
Περισσότερα στοιχεία για τη νέα Skoda Octavia (+video)
Δοκιμή: Skoda Enyaq iV 80

Advertisement