Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερα στοιχεία για τη νέα Skoda Octavia (+video)

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερα στοιχεία για τη νέα Skoda Octavia (+video)

ΝΕΑ

Περισσότερα στοιχεία για τη νέα Skoda Octavia (+video)

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη Octavia αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του προσεχούς Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες η Skoda. Τώρα, δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Η τέταρτη γενιά της Octavia (στη νεότερη εποχή, καθώς προϋπήρξε ως ονομασία και μοντέλο στα τέλη της δεκαετίας του 1950) παρουσιάστηκε το 2019. Άρα, σύμφωνα με τον συνήθη κύκλο στον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι η εποχή για να ανανεωθεί.

Η Skoda ανακοίνωσε λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου ότι το μοντέλο της στη μεσαία κατηγορία ότι η επανασχεδιασμένη Octavia θα παρουσιαστεί επίσημα εντός του Φεβρουαρίου.

Skoda Octavia Combi RS και Octavia RS.

Με την ευκαιρία, τότε έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη φωτογραφία η οποία είναι σκοπίμως σκοτεινή και δείχνει ουσιαστικά τα εμπρός φωτιστικά σώματα που θα έχει το αυτοκίνητο. Έτσι μπορούμε να δούμε τη νέα φωτεινή ταυτότητα που θα έχουν αυτά.

Advertisement
Advertisement

Πλέον, η Skoda επιβεβαίωσε ότι η επανασχεδιασμένη Octavia θα εξακολουθεί να διατίθεται με τους ήδη υπάρχοντες κινητήρες, δηλαδή τον 1.0 TSI των 110 ίππων που διαθέτει σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης, τον 1.5 TSI των 150 ίππων (επίσης, με σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης), όπως και με τον δίλιτρο TDI τόσο με 115 ίππους όσο και με τους 150 ίππους.

Επίσης, θα είναι διαθέσιμη και στην έκδοση RS με τον δίλιτρο TSI των 245 ίππων. Οι πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα από τα πρωτότυπα με τα οποία πραγματοποιούνταν οι δοκιμές εξέλιξης αναφέρουν ότι οι αλλαγές στο αμάξωμα της ανανεωμένης Octavia θα είναι σχετικά περιορισμένες σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα.

Advertisement

Εκτός από τα διαφορετικά φώτα, εμπρός και πίσω, τα νέα στοιχεία θα είναι οι νέοι κάθετοι αεραγωγοί στον εμπρός προφυλακτήρα και η αναδιαμορφωμένη γρίλια της μάσκας.

Τέλος, στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει νέα οθόνη στο κέντρο του ταμπλό και να έχουν προστεθεί φυσικοί διακόπτες για τον χειρισμό των βασικών συστημάτων του εξοπλισμού, ώστε να είναι πιο εύχρηστοι σε σχέση με τώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται και η νέα Skoda Octavia
Ποια μάρκα προτιμούν οι πιο… έξυπνοι οδηγοί;
Το Skoda Kamiq έγινε πιο ελκυστικό από ποτέ! (+τιμή)