Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Λεπτομέρειες της νέας Skoda Octavia

Ελλάδα 23:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λεπτομέρειες της νέας Skoda Octavia

ΝΕΑ

Λεπτομέρειες της νέας Skoda Octavia

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη Octavia αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του Φεβρουαρίου, αλλά τα στελέχη της Skoda φροντίζουν να μας δίνουν προκαταβολικά κάποια στοιχεία της.

Advertisement
Advertisement

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έπειτα από την παρουσίαση της τέταρτης γενιάς της Octavia (η αρίθμηση διαδοχικότητας αφορά τη νεότερη εποχή) στη Skoda είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν την επανασχεδιασμένη εκδοχή του μεσαίου μοντέλου της.

Από τον Νοέμβριο του 2019 που εμφανίστηκε ως τώρα έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τα τεχνολογικά δεδομένα στον Όμιλο Volkswagen, κάτι που επηρεάζει και την τσεχική εταιρεία.

Αλλαγές οι οποίες αφορούν σε σημαντικό βαθμό στα συστήματα πολυμέσων και των εφαρμογών που αυτά ενσωματώνουν και τα οποία, πλέον, έχουν γίνει απαραίτητα για τους επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, αυτός είναι ο ένας τομέας. Ο δεύτερος αφορά στη σχεδίαση και την εμφάνιση των αυτοκινήτων τόσο του γερμανικού Ομίλου όσο και της Skoda ειδικότερα.

Έτσι, οι άνθρωποι της εταιρείας αναφέρουν ότι η ανανεωμένη Octavia θα έχει πιο σύγχρονη εμφάνιση, χωρίς να προσδιορίζουν πώς θα είναι αυτή.  Όμως ό,τι δεν λένε φροντίζουν να το δείξουν. Έστω και με τρόπο που να μην είναι ευδιάκριτος.

Advertisement

Για τον λόγο αυτό δημοσίευσαν κάποιες φωτογραφίες από το επανασχεδιασμένο αμάξωμα του μοντέλου. Αυτές είναι σκοπίμως σκοτεινές και εστιάζουν σε συγκεκριμένα τμήματά του.

Advertisement

Κατά συνέπεια, μπορούμε να διακρίνουμε τα εμπρός και πίσω φώτα, το περίγραμμα της γρίλιας στη μάσκα, τη μορφή των προφυλακτήρων (αμυδρά) και τη διαμόρφωση του πλαϊνού και πίσω μέρους του ανανεωμένου μοντέλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό του θα υπάρχει μεγαλύτερη κεντρική οθόνη και επικαιροποιημένο σύστημα ενημερωδιασκέδασης. Πέραν αυτών, αναμένεται να διαθέτει αναβαθμισμένους κινητήρες.

Advertisement

Δηλαδή, τον 1.0 TSI των 116 ίππων/5.500 σ.α.λ. που τοποθετείται στο ανανεωμένο Kamiq και τον 1.5 TSI mHEV των 150 ίππων/5.000-6.000 σ.α.λ. Επίσης, θα διατίθεται τόσο με τον 2.0 TSI των 245 ίππων/5.250-6.500 σ.α.λ. όσο και με τον 2.0 TDI των 150 ίππων/3.000-4.200 σ.α.λ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Περισσότερα στοιχεία για τη νέα Skoda Octavia (+video)
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Skoda Superb
Skoda: Μετά το RS iV, αναβάθμιση και για τα άλλα Enyaq