Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα δύο νέα supercar του Floyd Mayweather

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα δύο νέα supercar του Floyd Mayweather

Men + Speed

Τα δύο νέα supercar του Floyd Mayweather

Men + Speed

Μετά την ατυχία που είχε ο πρωταθλητής πυγμάχος με τα τέσσερα αυτοκίνητά του που κάηκαν, είπε να αγοράσει καινούρια και να τα προσθέσει στην ήδη υπάρχουσα εντυπωσιακή συλλογή του! ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Αν και πριν λίγο καιρό απέκτησε τη σπάνια Koenigsegg CCXR Trevita αξίας 4.800.000 δολαρίων, δηλαδή περίπου 4.345.000€, θεώρησε ότι πρέπει να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τη συλλογή του κι έτσι προχώρησε στην αγορά μίας Pagani Huayra και μίας Aston Martin One-77 που κόστισαν 3.200.000$ και 3.300.000$ αντίστοιχα.

Όπως δηλώνει και το όνομα της Aston Martin, το One-77, περιορίζεται σε 77 μονάδες που έχουν κατασκευαστεί στον κόσμο και από αυτές μόνο 3 υπάρχουν στην Αμερική. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει έναν 7.3lt V12 κινητήρα κι έχει τελική ταχύτητα 354 km/h.

mayweather-aston-martin-one-77-b640

Advertisement
Advertisement

mayweather-aston-martin-one-77-a640

H Pagani είναι φτιαγμένη από άνθρακα και τιτάνιο και έχει έναν twin-turbo 6.0lt V12 κινητήρα, ο οποίος δημιουργήθηκε από τη Mercedes-AMG ειδικά για το ιταλικό sport car. Η τελική του ταχύτητα είναι 370 km/h και κάνει τα 0-100 σε μόλις 3 sec.

Mayweather-Pagani-Huayra-b640

Advertisement

mayweather-pagani-huayra-a640

Σύμφωνα με τoν προσωπικό μεσίτη αυτοκινήτων του Mayweather, τον Obi Okeke της Fusion Luxury Motors, ο πρωταθλητής είναι μέρος μιας στρατηγικής για να διπλασιάσει την αξία της συλλογής των οχημάτων του. Ο Okeke ανέφερε σε μία συνέντευξή του στο ΤΜΖ ότι: «Η συλλογή αυτοκινήτων του Floyd είναι αξίας περίπου 16 εκατομμυρίων δολαρίων αυτή τη στιγμή και θέλει να την ανεβάσει στα 30 εκατομμύρια. Και η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα είναι να του βρω πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά αυτοκίνητα. Έτσι, κατέληξα σε αυτά τα δύο hypercar, τα οποία του έδειξα στον εκθετήριο χώρο μου. Ο Floyd ανυπομονεί να έρθουν. Μου είπε να πάω και να βρω κάτι μοναδικό, γι΄ αυτό εμφανίστηκα με αυτά

Advertisement

Να δούμε τι άλλο θα προσθέσει ο Mayweather στη τρομερή συλλογή αυτοκινήτων του…

mayweather-car collection-640