Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα αυτοκίνητα στον γάμο των Beckham

Ελλάδα 2:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα αυτοκίνητα στον γάμο των Beckham

ΝΕΑ

Τα αυτοκίνητα στον γάμο των Beckham

ΝΕΑ

Ακριβά κουστούμια, εντυπωσιακά φορέματα και κοσμήματα, πολυσέλιδα προγαμιαία συμβόλαια. Οι γάμοι επωνύμων είναι πάντα εντυπωσιακοί και ναι, αφορούν και τα site αυτοκινήτου, αφού εμφανίζονται εξαιρετικά σπάνια και πανέμορφα οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Μην περιμένετε Jaguar και Bentley. Μία ιταλική και μία εταιρία μετατροπής ηλεκτρικών οχημάτων, μετέφεραν τους πρωταγωνιστές

Ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn, παντρεύτηκε την δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Nicola Peltz, σε έναν γάμο γεμάτο αστέρια. Για την τελετή, οι Beckham έφτασαν όλοι οδηγώντας αυτοκίνητα με στυλ.

Ο πατέρας του γαμπρού, πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham και η σύζυγός του, πρώην Spice Girls και νυν σχεδιάστρια Victoria Beckham έφτασαν με μία Maserati MC20 Fuoriserie Edition (το προσωπικό αυτοκίνητο του David). Ας μην ξεχνάμε πως ο 46χρονος star του ποδοσφαίρου είναι πρεσβευτής της ιταλική μάρκα. Εν τω μεταξύ, ο γιος του Romeo, 19 ετών, έφτασε στον χώρο της τελετής επίσης πίσω από το τιμόνι μίας Maserati, Μίας Levante Trofeo, την οποία οδηγεί από το καλοκαίρι του 2021.

Advertisement
Advertisement

Με διαφορετικό όχημα έφτασε στο γάμο το άλλο αγόρι της οικογένειας, ο Crouz. Ο 17χρονος, δεν οδήγησε στην εκδήλωση μόνος του, αλλά βρισκόταν στο πίσω κάθισμα μιας μαύρης Lamborghini Urus. Ο γαμπρός Brooklyn (23 ετών) εμφανίστηκε στο κτήμα που έγινε ο γάμος σε ένα…Golf kart (όχημα για πίστα Golf).

Οι δύο διάσημες οικογένειες διοργάνωσαν έναν γάμο που εκτιμάται πως κόστισε περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια σε ένα από τα.. πολλά μεγάλης έκτασης ακίνητα της νύφης στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Πολλοί διάσημοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, όπως η Eva Longoria, ο Gordon Ramsey, οι αδερφές Williams, η Serena και η Venus, οι υπόλοιπες Spice Girls, ο Tom Brady και η Gisele Bundchen, η Nicole Richie, ο Snoop Dogg (ο οποίος ήταν επίσης DJ στο after -πάρτι), και ο Marc Anthony, μεταξύ άλλων. Ονομάστηκε ο «γάμος της δεκαετίας», οι καλεσμένοι δεν είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους.

Advertisement

Το γαμήλιο δώρο

Advertisement

David Beckham δώρισε στον γιο του Brooklyn μία ηλεκτρική Jaguar 500.000 δολαρίων. Πρόκειται για μία XK140 του 1954, η οποία αναπαλαιώθηκε και μετατράπηκε σε ηλεκτρική από την εταιρία Lunaz, στην οποία ο David Beckham είναι ένας από τους κύριους μετόχους.

Βαμμένο ένα υπέροχο χρώμα (baby blue) το αυτοκίνητο έφεραν οι γονείς του Brooklyn την επόμενη του γάμου στο σπίτι του ζευγαριού. Μάλιστα ο Brooklyn το οδήγησε αμέσως. Για όσους βιάστηκαν να πουν πως ο David εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του στην Lunaz (έχει το 10% της εταιρίας) οι πληροφορίες λένε πως πλήρωσε τα 500.000 δολάρια, μέχρι το τελευταίο cent.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο David Beckham αγόρασε το 10% της Lunaz
Πόσο κοστίζει η Maserati MC20 στην Ελλάδα;
Όλο το ηλεκτρικό πρότζεκτ της Maserati σε πρώτο πλάνο

Advertisement