Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεχίζει τις προσλήψεις η Seat

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεχίζει τις προσλήψεις η Seat

ΝΕΑ

Συνεχίζει τις προσλήψεις η Seat

ΝΕΑ

Ακόμα περισσότερες νέες θέσεις εργασίας άνοιξαν στο εργοστάσιο της Seat στο Μαρτορέλ, μεταφράζοντας έτσι τα θετικά αποτελέσματα και την αύξηση παραγωγής στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόσφατα η ισπανική μάρκα προσέλαβε 150 εργαζομένους για να ενισχύσει τη γραμμή παραγωγής του Ibiza και του Arona, τα οποία κατασκευάζονται στην νέα πλατφόρμα MQB A0 του Volkswagen Group, καθώς για να ανταποκριθεί στην αύξηση εργασιών, έβαλε επιπλέον βάρδιες τα Σαββατοκύριακα (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Όμως αποδείχθηκε πως αυτή η ενίσχυση δεν ήταν αρκετή έτσι η Seat θα προσλάβει άλλους 115 υπαλλήλους, που μέχρι τώρα είχαν προσωρινή σύμβαση απασχόλησης μέσω τρίτου.

Advertisement
Advertisement

Ο αντιπρόεδρος ανθρώπινου δυναμικού της ιβηρικής μάρκας, Xavier Ros, είπε σχετικά: «Με την ενσωμάτων 115 υπαλλήλων με σύμβαση αορίστου χρόνου, διατηρούμε τη δέσμευση μας στα εργατικά συνδικάτα να προστεθούν όλοι οι απαραίτητοι επαγγελματίες στο εργατικό δυναμικό της SEAT προκειμένου να επιτευχθούν οι προγραμματισμένοι όγκοι παραγωγής. Φέτος έχουμε ήδη δημιουργήσει 265 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας και δεν αποκλείουμε τη πρόσληψη επιπλέον εργαζομένων εάν αυτό απαιτείται από τις ανάγκες παραγωγής».

Το 2017 το εργατικό δυναμικό του SEAT Group αυξήθηκε κατά 185 άτομα. Επιπλέον, το περασμένο έτος η ισπανική εταιρεία προσέλαβε 75 εκπαιδευόμενους που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στη Σχολή Μαθητείας. Από το 2015, αύξησε τον αριθμό των εργαζομένων κατά 470 άτομα, ενώ στο τέλος του 2017 το εργατικό δυναμικό του SEAT Group ανερχόταν σε 14.672 μόνιμους υπαλλήλους.

Seat-Ibiza-2017-a640