Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki Swace: Περισσότερη δύναμη και τεχνολογία

Ελλάδα 1:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Suzuki Swace: Περισσότερη δύναμη και τεχνολογία

ΝΕΑ

Suzuki Swace: Περισσότερη δύναμη και τεχνολογία

ΝΕΑ

Η Suzuki κάνει ένα μικρό face-lift στο Swace ανεβάζοντας την ισχύ του και εκσυγχρονίζοντας το τεχνολογικό του «πακέτο».

Advertisement
Advertisement

Το ιδιαίτερα πρακτικό Suzuki Swace, με το μοντέρνο και καλαίσθητο station wagon αμάξωμα, δέχεται ένα μικρό φρεσκάρισμα για τη νέα χρονιά ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό και ακόμα πιο ελκυστικό.

Στο αμάξωμα υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές, όπως για παράδειγμα ο επανασχεδιασμένος εμπρός προφυλακτήρα, νέα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και κάποιες διακοσμητικές αλλαγές στο πίσω μέρος.

Οι διαστάσεις του αμαξώματος παραμένουν αμετάβλητες όπως και η γενικότερη φιλοσοφία του αυτοκινήτου για ένα ιδιαίτερα πρακτικό όχημα που μπορεί να καλύψει με άνεση τις ανάγκες μιας μεγάλης οικογένειας.

Advertisement
Advertisement

Στο σαλόνι υπάρχει ένας νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων των 7 ιντσών και νέα γραφικά, ο οποίος συνδυάζεται με μία αναβαθμισμένη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα για το σύστημα infotainment.

Advertisement

Το τελευταίο δεν έχει τα κουμπιά που υπήρχαν μέχρι τώρα, αλλά έχει προστεθεί φυσικός διακόπτης για την ένταση του ήχου.

Ο χώρος των αποσκευών φθάνει τα 596 λίτρα ή τα 1.606 με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Advertisement

Οι πιο σημαντικές αλλαγές είναι στα μηχανικά μέρη, με τον 1,8 λίτρων υβριδικό κινητήρα να αποδίδει πλέον 140 ίππους, 18 περισσότερους από την υπάρχουσα έκδοση.

Advertisement

Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός κιβωτίου eCVT. Χάρη στην αύξηση της ιπποδύναμης, κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 9,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 180 χλμ/ώρα.

Το ανανεωμένο Suzuki Swace πωλείται ήδη σε αρκετές αγορές της Ευρώπης και αναμένεται και στην χώρα μας μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Suzuki Swace Hybrid
Suzuki Swace Hybrid: Με την βοήθεια της Toyota (+τιμές)
Swace: Η Toyota Corolla της Suzuki