Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Swace: Η Toyota Corolla της Suzuki

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Swace: Η Toyota Corolla της Suzuki

ΝΕΑ

Swace: Η Toyota Corolla της Suzuki

ΝΕΑ

Η Suzuki παρουσιάζει το νέο της μοντέλο Swace, το οποίο βασίζεται ουσιαστικά στη Toyota Corolla Touring Sports.

Advertisement
Advertisement

Το Swace αποτελεί το δεύτερο μοντέλο συνεργασίας, όντας καρπός συνεργασίας ανάμεσα στη Suzuki και την Toyota, που λανσάρεται στην ευρωπαϊκή αγορά, μετά το Across που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες και αποτελεί πιστή αντιγραφή του RAV4.

Οπτικά το Swace είναι πανομοιότυπο με την αμιγώς οικογενειακή έκδοση της Corolla. Οι μοναδικές διαφορές εντοπίζονται στην εμπρός μάσκα, η οποία διαθέτει λεπτότερη γρίλια, όπως και ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας. Επίσης, η χρωματική παλέτα διαθέτει επτά χρώματα, ενώ όντας μία station wagon έκδοση ο χώρος αποσκευών φτάνει έως τα 596 λίτρα, τα οποία αυξάνονται στα 1.232 με την αναδίπλωση της πίσω σειράς καθισμάτων.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό του Suzuki Swace βρίσκεται τοποθετημένος ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,8 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 53kW, με την συνολική απόδοση να φτάνει τους 122 ίππους και τα 163 Nm ροπής. Η παραπάνω ισχύς μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός κιβωτίου συνεχών μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT. Tο Suzuki Swace για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση χρειάζεται 11,1 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις, το νέο Swace θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι τιμές του.

Advertisement

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Τι εξετάζει το ΥΠΟΙΚ για δασμούς και Τέλη Κυκλοφορίας 2021

Στους ιδιώτες στρέφονται οι καταναλωτές για μεταχειρισμένα ΙΧ!

Advertisement

«Big Brother» σε όλους τους δρόμους!