Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία της Volvo Car Hellas με την Designers United

Ελλάδα 23:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία της Volvo Car Hellas με την Designers United

ΝΕΑ

Συνεργασία της Volvo Car Hellas με την Designers United

ΝΕΑ

Μία πετυχημένη εταιρεία σχεδιασμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη επέλεξε η ελληνική αντιπροσωπεία της Volvo για να αναδείξει την εταιρική της εικόνα, υιοθετώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια στρατηγική της σουηδικής μάρκας. Η Designers United θα παρέχει όλα τα απαραίτητα δημιουργικά «εργαλεία» προκειμένου η Volvo Car Hellas να αυξήσει το μερίδιό της στην εγχώρια αγορά.

Advertisement
Advertisement

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου S60 ήταν το πρώτο δείγμα γραφής για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Κεντρική ιδέα στην παγκόσμια στρατηγική της Volvo είναι να μηδενίσει τους θανάτους και τους σοβαρούς τραυματισμούς επιβαινόντων στα αυτοκίνητά της μέχρι το 2020. Προς αυτή την κατεύθυνση εξελίσσει μία σειρά από καινοτόμα συστήματα ασφαλείας, τα οποία θα λανσάρει σταδιακά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Παράλληλος στόχος της Designers United είναι να προωθήσει τα μηνύματα της Volvo για Εμπιστοσύνη, Σταθερότητα, Απλότητα, Αυθεντικότητα και Δυναμική Συμπεριφορά. Το ανανεωμένο S60 εκφράζει πιστά τους παραπάνω όρους, αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της σουηδικής μάρκας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το πλάνο με την Volvo Car Hellas. Πέρα από τη συμβολή μας στη διαδικασία προώθησης της Volvo, μας παρουσιάζεται η ευκαιρία να εργαστούμε και στον τομέα της αυτοκίνησης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Designers United.

Advertisement
Advertisement