Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru BRZ tS: Με αγωνιστικές καταβολές (+video)

Ελλάδα 22:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Subaru BRZ tS: Με αγωνιστικές καταβολές (+video)

ΝΕΑ

Subaru BRZ tS: Με αγωνιστικές καταβολές (+video)

ΝΕΑ

Η Subaru παρουσίασε στην Αμερική τη σπορ έκδοση BRZ tS με τον γνωστό οδηγό Σκοτ Σπίντ να ξεδιπλώνει τις αρετές του.

Advertisement
Advertisement

Αρκετό καιρό τώρα η Subaru ετοιμάζει το έδαφος για την έλευση του BRZ tS. Πρόκειται ουσιαστικά για το αδερφάκι του Toyota GR86 το οποίο έχει φορέσει το κουστούμι της Subaru και έχει δεχτεί τη φροντίδα του αγωνιστικού τμήματος STI της εταιρείας.

Το BRZ tS είναι εξοπλισμένο με έναν τετρακύλινδρο, ατμοσφαιρικό κινητήρα 2,4 λίτρων ο οποίος αποδίδει 228 ίππους. Συνοδεύεται από μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς με εξελιγμένο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Advertisement
Advertisement

Το τμήμα STI έχει επέμβει σημαντικά στις αναρτήσεις καθώς το BRZ tS διαθέτει αμορτισέρ της Hitachi (Showa) αυξάνοντας την ευελιξία και την ακρίβεια στους χειρισμούς. Εκτός από τις αναρτήσεις, οι ζάντες είναι 18 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με χρυσές δαγκάνες που δίνουν μια άγρια σπορ νότα στην αισθητική του μοντέλου.

Μπορεί το μοντέλο της Subaru να είναι αφιερωμένο στη σπορ οδήγηση, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν διαθέτει συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης. Το BRZ tS είναι εξοπλισμένο με σύστημα Adaptive Cruise Control, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, σύστημα διατήρησης λωρίδας και σύστημα τυφλού σημείου.

Advertisement

Παράλληλα, στο εσωτερικό ο οδηγός απολαμβάνει πολλές σπορ λεπτομέρειες, όπως οι μπλε ραφές στα καθίσματα, το λογότυπο STI στο μπουτόν εκκίνησης και τα εξελιγμένα ψηφιακά όργανα, ενώ  μεγάλη οθόνη αφής φροντίζει για την ενημέρωση και διασκέδαση των επιβατών.

Advertisement

Το ντεμπούτο του μοντέλου πραγματοποιήθηκε στο Subiefest στην Αμερική και τις ικανότητές του έδειξε στον κόσμο ο γνωστός οδηγός αγώνων Σκοτ Σπίντ. Το σπορ μοντέλο της Subaru αναμένεται στις ΗΠΑ να κοστίζει κάτω από 30.000 ευρώ και παραμένει άγνωστο αν θα ταξιδέψει μέχρι τις αγορές της Ευρώπης.

Δείτε τον Σκοτ Σπιντ στο τιμόνι του νέου BRZ tS

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καλοκαιρινές εκπτώσεις από τη Subaru
Τι θα κάνει η Subaru με τα ηλεκτρικά;
«Αγρίεψε» το Subaru Crosstrek (+video)